Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Emiatt vissza fogok hízni?

Emiatt vissza fogok hízni?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 1-2 hétben nem tudok normálisan enni, éhes vagyok, de nem kívánok semmit ami van, nem is tudom mit akarnék enni de bármi kerül elém hányingerem lesz ha meglátom. Van mikor nem eszek egész nap semmit, pár napja csak 2 szendvicset ettem, aztán meg csak egy nagy adag kínait két részbe. Kb így eszem már lassan 2 hete..és félek hogy emiatt majd vissza fogok hízni mert semmit nem eszek és "éhezik" a szervezetem. De egyszerűen nem bírok semmit enni :( Inkább iszom, de az se normális hogy naponta 2 dobozos citromos sört iszok meg, vagy energiaitalt (általában cukormenteset szoktam inni de pl tegnap egy nagyobb doboz hellt ittam), illetve pár napja megittam egy üveg száraz bort light colával boroskólaként.

Nem tudom mikor lesz megint normális étvágyam, de nem akarom visszahízni a kilókat így is dilemmázok mekkora hasam van mintha terhes lennék, a derekamról nem is beszélve..:(

2011. jún. 27. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
és nem vagy terhes?
2011. jún. 27. 11:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok terhes.
2011. jún. 27. 12:00
 3/5 bix ***** válasza:
étvágytalanság? ennyi kaja? hááát. szerintem megvan a megoldás... mozgásnak hívják. csak azt ne mond hogy van kérlek, mert aki letol napi 1 óra intenzív, intervallumos edzést, az nem lesz étvágytalan...
2011. jún. 27. 12:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Pedig mozgok is, napi 1 óra szobabicaj, azt is úgy hogy 20 percet délelőtt, 20 percet délután este meg amennyit még bírok. És egyáltalán nem leszek éhes utána. Tegnap 40 percig tekertem megállás nélkül akkor se éreztem hogy éhes lennék.
2011. jún. 27. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehet valami betegség bujkál benned. :( Szerintem csináltass egy teljes vérképet!! Ha nincs is semmi bajod, de megéri megnyugodni, hogy nincs semmi olyan nagy baj.
2011. jún. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!