Szerintetek így vissza fogok hízni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár hónapban elég kemény, napi 800-1000 kalóriás étrendet tartottam, fogytam 10 kilót, jól éreztem magam, egészségesen táplálkoztam, nem éheztem. most viszont néha többet kívánok, az elmúlt héten olyan 1200-1400 kcal körül ettem, ami még mindig nem sok, ha figyelembe vesszük, hogy mozgással együtt a napi kalóriaszükségletem több, mint 2000 kalória lenne. Viszont a legtöbb helyen azt hallani, ha kemény diéta után kicsit többet eszem - nem feltétlenül sokat, de többet - akkor hízni fogok. Szerintetek napi egy óra mozgással(futás v. aerobic, mikor hogy) és egészséges táplálkozással létezik, hogy visszahízzak? 18/L2011. márc. 6. 18:15
1/5 anonim válasza:
így nem fogsz, de azért a MCd*****s-ot kerülde el
2/5 anonim válasza:
akkor hiznál, ha mondjuk egyből ráállnál a 2000 kcal-ra ami ugye nem sok, de a testednek sokk. ha apránként emeled, nem lesz baj:)
3/5 A kérdező kommentje:
oké, köszi szépen a válaszokat:)
a McD.....sról meg annyit, hogy egyelőre még ott se tartok, hogy egy szelet kenyeret vagy fél tányér tésztát megegyek, hol vagyok én még a gyorséttermektől... maximum álmomban szoktam arrafelé járkálni:D
2011. márc. 6. 20:51
4/5 anonim válasza:
a mcdonaldsot, de kell kihagyni...:D
apukámékkal elég sokat járunk oda, és én ilyenkor, csak annyit teszek, hogy nem a szarságokat rendelem, hanem caesar-salit öntettel. 250 kcal, és nagggyon finom. és tényleg látod, hoyg tiszta fehér csirkehús van benne, és a zöldségek is szépek. és attól még jól is lehet lakni:D
5/5 anonim válasza:
A mekit azért is kerüld el, mert az a tapasztalatom, hogy 250 kcal-nyi hamburgertől sokkal kevésbé laksz jól, mint 250 kcalnyi normális kajától, úgyhogy bele se merek gondolni, hogy mit buherálhatnak rajta. Amúgy én annak idején 1200 kcalos kajával fogytam, és én azt csináltam, hogy hetente növeltem 20-szal. Ha egy héten többet fogytam, szóval nem stagnáltam, akkor növeltem a növelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!