Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem szeretnék diétázni, de...

Timido kérdése:

Nem szeretnék diétázni, de szeretnék fogyni. Hogy is csináljam?

Figyelt kérdés

Már egyszer próbáltam úgy fogyni, hogy keveset ettem, de a suliba rosszul lettem, mert nagyon elkezdett fájni a hasam. Nem bírom az ilyet, hogy nem eszek normális kaját.

Ha hetente kétszer elmegyek aerobikra, és mellé esetleg hetente 1-2 szer pilateszezni úgy le tudok fogyni? Naponta általában 3-ig megeszek egy tál gabonapelyhet, és kettő pékkaját (kakaós csiga, vagy csokiskifli) aztán 3-tól meg amit otthon találok (nem sokat, hanem inkább rendszertelenül eszem)

Ha kevesebbet eszem, de ugyanúgy fogyasztok pékkajákat, kenyeret, de eljárok a fent említett helyekre, akkor tudok fogyni? Nem szeretnék gyors ütemben hanem úgy 2-3 kg/hónap. Nem szeretném, hogy a mellem rovására menjen. Tanácsokat kérhetek? vagy véleményeket? A válaszokat előre köszönöm!

16/L

2009. márc. 25. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, akkor neked is ajánlom: [link]
2009. márc. 25. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Életmód változtatás. Ennél jobb nincsen. Én boldog vagyok, egészséges és kevésbé fáradékony.
2009. márc. 25. 18:45
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) köszönöm a linket, el is olvasom, a második válaszolótól kérdezhetném, hogy miket eszel, mennyit mozogsz? szeretnék én is fitt maradni, rengeteg dolgom van, aztán estére már eléggé elfáradok.
2009. márc. 25. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!