Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segit valamit ha annyit...

Segit valamit ha annyit mozgok amennyit csak tudok?

Figyelt kérdés
Hirtelen nagyon sokat kezdtem tornázi,óránként 50 felülés reggel este futás 40 perc és még mindenféle torna gyakorlatok amit itthon el lehet végezni. Nem koplalok de abba hagytam a sok nassolást.Ennyi mozgással előbb sikerül leadni a fölösleget?
2009. márc. 25. 12:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Ülő munkát végeztem és szinte semmit nem mozogtam eddig ,de sajnos megszünt a munkaviszonyom és itthon vagyok szóval időm az van pénz az nincs:)
2009. márc. 25. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen. Ha jelentős túlsúlyod van én a felüléssel nem vesződnék, mert attól nem lesz kisebb az ember hasa, helyette a futás / gyors gyaloglás célravezetőbb. Ha a sok nasit kikukázod az étrendedből, már önmagában is eredményre vezethet. De a kettő kombinációja a tuti.
2009. márc. 25. 12:47
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi,kb 6 kilót jó volna leadni de 8 se értana meg:)
2009. márc. 25. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!