Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kcalt ettem ma? Nem volt...

Hány kcalt ettem ma? Nem volt kissé sok? (lent)

Figyelt kérdés
Reggelire ettem 2 ek. zsírszegény túrót 15 dkg zsírszegény natúr joghurttal és 2 ek. teljes kiőrlésű lisztből készült zabpehellyel.Tízóraira ettem 2 ek. túrót+15 dkg uborkát.Ebédre ettem 15 dkg csirkemellet+10 dkg teljes kiőrlésű lisztből készült zöldbabfőzeléket.Uzsonnára 1 ek. túrót ettem 5 dkg natúr joghurttal+1 paradicsomot.Vacsorára ettem 5 dkg csirkemellet, 1 ek. túrót+10 dkg uborkát.Voltam konditeremben 2 órát, de azon gondolkozok, hogy kardiózok még 1 órát ma.
2011. jún. 22. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
ez baromi kevés
2011. jún. 22. 22:45
 2/4 anonim válasza:
Ez így nagyon kevés csirkemellből egyél meg legalább 15dkg-ot egyszerre.
2011. jún. 22. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát azt megette, de kéne vmi ch is, mer ez így sztem koplalás, akármennyire is nem tetszik a válaszom! Nem kell egész nap túrón élni vagy csak a mai napod volt ilyen túrós? Egyél párolt zöldséget, rizst, halat is, na meg gyümit, mert azt nem látom sehol!
2011. jún. 23. 07:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Tegnapelőtt egy csomó halat megettem.Gyümölcsöt meg elhatároztam, hogy nem eszek a cukor miatt, de anyám ma rám erőltette a cukordinnyét, és ettem egy kicsit..Azt mondta, hogy muszáj ennem, pedig szerintem nem halnék meg gyümölcs nélkül.
2011. jún. 23. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!