Hogy reagáltál arra, hogy elfogytak a melleid?
En ugyan nem fogyokuraztam, de a helyzet hasonlo vegulis.
75B volt a mellem, majd ket gyermekunk szuletett egymas utan. Az elso terhesseg alatt felment a cicim 85D-re, majd szules utan kb 3 honap alatt 80B-re. Masodik terhesseg alatt felment 85C-re, majd le 80A-ra szinten kb 2-3 honap alatt.
Pedig a sulyom nem ingadozott igazan, csak a pocak nott oda, a testem maradt a regi, szules utan is egybol normalis sulyomnal voltam.
De a cicim!!!!!! Pfffffff... Leirhatatlanul apro lett, kb mint egy tinilanye. Az eretlenebb fajtabol.
Eleinte nagyon zavart, mert formas volt a lanykori mellem es szerettem az izlesesen melyebb kivagasu felsoket. Most meg kb csak a szegycsontomat tudom megmutatni egy olyanban.
De nezem az elonyet: korabban cici miatt csak M-es felso volt jo ram, az viszont derekban nem allt jol, bo volt. Most nincs cici, igy jo az XS-S es az derekban is igazan csini.
Ha nagyon akarnam akkor meg tudnam csinaltatni, de akkor megint elojonne a meretproblema, nem annyira hianyzik.
Masik szempont: en inkabb olyan lanyokon latok termeszetes nagyobb cicit, akiken van mashol is zsir, vagy olyan "puha husuak". Nekem szemely szerint ez annyira nem tetszik, en azt szeretem amikor izmosan formas a testem, a labam.
Sehogy, szépek / formásak előtte se voltak a melleim, igazából így, hogy "alig maradt", nem olyan szörnyű, mint előtte volt. Kisebb melltartót vettem, push-up, aztán ennyi.
Vagy hízással, vagy plasztikával lehet orvosolni csak a méretet, egyikhez se fűlik a fogam (az utóbbihoz még csak-csak, de a pénztárcám nem engedi), amin meg nem tudok változtatni, azon minek görcsöljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!