Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy reagáltál arra, hogy...

Hogy reagáltál arra, hogy elfogytak a melleid?

Figyelt kérdés
Főleg olyan emberek érdekelnek, akiknek a diéta előtt se volt nagy mellük, majd a diéta során még kisebb lett. Hogy élted meg? Mit csináltál, folytattad a fogyit ha volt még máshol plusz vagy megijedtél?
2011. jún. 21. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
hát,azaz igazság,hogy én mivel ducibb voltam akkor sme nagy,de egy kis mellem volt és most,hogy lefogytam nagyon kicsi lett.először ez nem is zavart,de így 15 évesen rájöttem,hogy valamit kéne vele kezdeni,mert hiába vagyok 172 cm és 54-56 kg attól még nincs nőies alakom,mert seggem meg mellem egyáltalán nincs...hízni meg nem merek,mert félek hogy hasra menne:/én is tanácstalan vagyok
2011. jún. 21. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:

En ugyan nem fogyokuraztam, de a helyzet hasonlo vegulis.

75B volt a mellem, majd ket gyermekunk szuletett egymas utan. Az elso terhesseg alatt felment a cicim 85D-re, majd szules utan kb 3 honap alatt 80B-re. Masodik terhesseg alatt felment 85C-re, majd le 80A-ra szinten kb 2-3 honap alatt.

Pedig a sulyom nem ingadozott igazan, csak a pocak nott oda, a testem maradt a regi, szules utan is egybol normalis sulyomnal voltam.

De a cicim!!!!!! Pfffffff... Leirhatatlanul apro lett, kb mint egy tinilanye. Az eretlenebb fajtabol.

Eleinte nagyon zavart, mert formas volt a lanykori mellem es szerettem az izlesesen melyebb kivagasu felsoket. Most meg kb csak a szegycsontomat tudom megmutatni egy olyanban.

De nezem az elonyet: korabban cici miatt csak M-es felso volt jo ram, az viszont derekban nem allt jol, bo volt. Most nincs cici, igy jo az XS-S es az derekban is igazan csini.

Ha nagyon akarnam akkor meg tudnam csinaltatni, de akkor megint elojonne a meretproblema, nem annyira hianyzik.

Masik szempont: en inkabb olyan lanyokon latok termeszetes nagyobb cicit, akiken van mashol is zsir, vagy olyan "puha husuak". Nekem szemely szerint ez annyira nem tetszik, en azt szeretem amikor izmosan formas a testem, a labam.

2011. jún. 21. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Sehogy, szépek / formásak előtte se voltak a melleim, igazából így, hogy "alig maradt", nem olyan szörnyű, mint előtte volt. Kisebb melltartót vettem, push-up, aztán ennyi.

Vagy hízással, vagy plasztikával lehet orvosolni csak a méretet, egyikhez se fűlik a fogam (az utóbbihoz még csak-csak, de a pénztárcám nem engedi), amin meg nem tudok változtatni, azon minek görcsöljek?

2011. jún. 22. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!