A biciklizésnél mi számít, az idő, a tempó, vagy a nehézségi fok?
10 km 65-70 perc alatt?! Na neeee,elsőnek van igaza,ez rohadt kevés. 10 km-t 70 perc alatt le tudok futni.
Legerősebb fokozatra van állítva a váltóm,és mégis le tudok tekerni 25 km-t egy óra alatt.
Csodálkozol,hogy nincs erőd 400 kcal után? Szerintem állíts össze egy rendes étrend megfelelő mozgással.
16/L
Csak a pulzus számít.
Így lehet megoldani, hogy edzettségtől, állapottól, mindentől függetlenül tényleg hatékonyan dolgozzál.
na, a 75 éves anyám is gyorsabban teker nálad...
ez fóf_sz. 10 kilóméter egy óra alatt semmi. egy óra sétálás fárasztóbb, mert a bicikli, mint olyan, arra lett kitalálva, hogy energiát spórolva lehessen gyorsabban mozogni.
bringásfutár koromban kiszámoltam, hogy 21 km/h volt az átlagsebességem, és ebben az is bennevolt, amikor álltam, várakoztam mert felvettem a küldeményt. mindez hetente 5x 8 órában. és még élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!