Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez túl gyors? Tartós lesz? 55...

Ez túl gyors? Tartós lesz? 55 kg ideális lenne?

Figyelt kérdés
166 centi vagyok...76 kilóval kezdtem diétázni április 23-án!...mindent eszek, csak mértékkel, és mozgok is mellé. Ma reggel 69,8-at mutatott a mérleg. Nagyon gyors ez? Ideális lenne 166 centihez 55 kg?
2011. jún. 19. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem gyors, pont jó ütemben fogysz.
2011. jún. 19. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
testzsírszázalék a lényeg....
2011. jún. 19. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy lenne nagyon gyors? Ez 6 kg 2 hónap alatt, gondold csak meg! Szépen haladsz, sok sikert, 55 jó lenne, de már hamarabb megállhatsz!
2011. jún. 19. 22:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Igazából 1 évet szántam rá, hogy na lassan jött fel, lassan is menjen le...és most meglepő, hogy így szalad...de gondolom ha már egyre kevesebbet "nyomok" akkor egyre lassabb lesz a fogyás is! :)
2011. jún. 19. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy gyors lenne, ideális.

Én lassabban haladok, fél év alatt adtam le 10 kg-ot, bár velem néha nagyon elszalad a ló, és nagyon engedékeny vagyok magammal...

Én 1 cm-rel alacsonyabb vagyok nálad, és 59-re hajtok, most 67 vagyok.

Látni fogod szerintem, mikor elég:-)

2011. jún. 19. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!