Hogyan kezdhetném el? (többi lent)
Mennyit bicajozol egy nap?
Milyen egy átlagos napi kajád?
Én személy szerint azt gondlom hogy egy normális fogyókúrához diéta és sport is kell. Nem csak a fogyásnál jó, de egészséges is, és szerintem egy idő után az ember már igényelni fogja a mozgást ha megszokja. Régen én is egész nap csak henyéltem, nem mozogtam semmit, ezért is híztam meg nagyon, most meg már nem bírom ki hogy egy nap ne mozogjak, van mikor ilyen táncrohamom támad és nyomok egy zenét és ugrálok mint egy veszett őrült.
A legfontosabbak szerintem a sokszor de kevés evés, legalább napi 5-6×, napi mozgás, bármi amiben jól érzed magad, lefekvés előtt 2 órával ne egyél, nem kell 6 után már éhezni, sok gyümölcs, zöldség, nassolnivalókat elkerülni, néha becsúszhat de ésszel, nem kólát inni, mekibe járni hamburgerezni, hanem normálisan étkezni. Zsír helyett olajban sütni, akkor se úgy hogy tocsogjon benne az étel..hirtelen ennyi. Nem is kell fogyókúrázni, elég csak életmódot változtatni, és ha megszokja az ember akkor már teljesen normálisnak fogja találni ezt az egészet. És ez nem azt jelenti hogy minden drága diétás cuccot meg kell venni és azokon élni, felesleges, mi is itthon teljesen megváltoztattunk mindent, és egyáltalán nem kerül többe mint előtte, és egészségesen élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!