Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok ezektől?

Miért nem fogyok ezektől?

Figyelt kérdés

Nincs nagy súlyfeleslegem, csak egy olyan 5 kilótól szeretnék megszabadulni.És feszesíteni szeretném a bőröm egy kicsit, eltüntetni a narancsbőrt.

Minden egyes napon tornázok minimum 40 percet de maximum 90 percet (a kedvemtől függ).A reggelim egy vagy fél zsemle között mozog egy szelet párizsival.Ebédre azt eszem ami a főtt étel itthon, de annak is csak a felét.Vacsorára 1-2 zsemlét eszek, szintén felvágottal és zöldségekkel.Szoktam gyümölcsöt is ennyi de nem minden nap és nem túl sokat.Nagyon sok vizet iszok.Üdítőket soha.Ha már úgy érzem, hogy szüksége van a szervezetemnek egy kis csokira mondjuk eszem, de tényleg csak nagyon keveset és ez ritkán fordul elő.Szóval szerintem, ha így átgondolom akkor ez a kaja mennyiség nem eget verően sok a mozgáshoz képest nem?

2011. jún. 18. 18:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
155 magas 46 kiló.És csodálkozom, mert ez a súly a magasságomhoz szerintem tökéletes.De én is, sőt mások is úgy látják, hogy bizony-bizony fogynom kéne 4-5 kilót, és akkor nem lenne vastag a combom, nem lenne tiszta háj a hasam.
2011. jún. 18. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:
44 cm-es comb,nemhogy vastag,hanem kifejezetten kevés(160 cm vagyok,szertornáztam,a legjobb időszakomban a paramétereim 95-60-88 voltak,51 cm-es combbal,ez mondhatni roppant jó külsőt adott,tehát a te adataid: 80 cm-es csípő: kevés, a combod valószínűleg pont jó,derék alkati,de valószínű,hogy jó, a mellbőséged valószínűleg azért ekkora,mint ahogy nekem is, mert "mély" a mellkasod.Ez megint alkati,nem tudsz változtatni rajta.Viszont sajnos aránytalan,és mivel az arcunk is a felsőtestünk környékén helyezkedik el,rögtön ez a szembetűnő.Most biztosan nem kell semennyit fogynod. Az alkatodat nem tudod megváltoztatni,inkább a későbbiekben kell vigyáznod majd,mert az esetleges súlyfelesleged is majd a felsőtestedre fog rakódni,sajnos.Nézz meg nőket az idősebb korosztályból,súlytól függően be tudod őket sorolni valamilyen típusba.Sajnos, te-velem együtt az egyik legszerencsétlenebb típusba tartozol,akin már 2 kiló súlyfelesleg is 10-nek látszik. Szóval ne akarj fogyni,étkezz inkább egészségesen,a mozgás meg csak jó lehet.
2011. jún. 18. 19:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. jún. 18. 19:57
 14/18 anonim ***** válasza:
édes istenem, még a súlyod is az alsó határon van....a paramétereid tökéletesek, ha meg 90 perc intenzív tornát bírsz, akkor fitt vagy...ehhez képest meglehetősen keveset eszel és nincs benne zöldség és gyümölcs...linkelj egy képet magadról, felöltözött és fej nélkülit! kíváncsi vagyok, hol látnak rajtad hájat, ill te hol látsz magadon hájat...
2011. jún. 18. 20:13
 15/18 A kérdező kommentje:
2011. jún. 18. 21:20
 16/18 anonim ***** válasza:
ki a franc mondja, hogy fogynod kéne???????????? jól nézel ki, izmos vagy, mi a fenének akarsz fogyni?????????
2011. jún. 18. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Meg vagy huzatva csajszi?:) bár nekem lenen iylen alakom ,ekkora cicikkel:) Le ne fogyj,csak sportolj továbbra is,de egyél!! tönkre ne cseszd a szép alakod:)
2011. jún. 18. 23:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Tényleg nem kell fogynod, nagyon szép alakod van. Az adataid is jók, mit akarsz még? :) A főgyökurúval csak elrontanád.
2011. jún. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!