Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok ezektől?

Miért nem fogyok ezektől?

Figyelt kérdés

Nincs nagy súlyfeleslegem, csak egy olyan 5 kilótól szeretnék megszabadulni.És feszesíteni szeretném a bőröm egy kicsit, eltüntetni a narancsbőrt.

Minden egyes napon tornázok minimum 40 percet de maximum 90 percet (a kedvemtől függ).A reggelim egy vagy fél zsemle között mozog egy szelet párizsival.Ebédre azt eszem ami a főtt étel itthon, de annak is csak a felét.Vacsorára 1-2 zsemlét eszek, szintén felvágottal és zöldségekkel.Szoktam gyümölcsöt is ennyi de nem minden nap és nem túl sokat.Nagyon sok vizet iszok.Üdítőket soha.Ha már úgy érzem, hogy szüksége van a szervezetemnek egy kis csokira mondjuk eszem, de tényleg csak nagyon keveset és ez ritkán fordul elő.Szóval szerintem, ha így átgondolom akkor ez a kaja mennyiség nem eget verően sok a mozgáshoz képest nem?

2011. jún. 18. 18:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
paramétereid? mióta tornázol? mennyire intenzíven? kép?
2011. jún. 18. 18:23
 2/18 anonim ***** válasza:

Sok az a dolog ami a kedvedtől függ. Kizárt dolognak tartom, hogy kellően intenzív lenne az a tornázgatás, és azt sem hiszem, hogy tényleg csak ennyit ennél. De mielőtt nekem ugranál ne tedd én nem tudom helyetted megcsinálni.

Két tanácsot tudok adni:

- vezess írásos naplót a bevitt kalóriákról (mindenről még a futás közben lenyelt bogarakról is (na ja talán épp erről nem kell :D))

- ne hangulatfüggő legyen az edzésed/étkezésed

2011. jún. 18. 18:24
 3/18 A kérdező kommentje:

Másfél hónapja tornázok.16 éves vagyok és lány.

Mellbőség: 95 cm

Derékbőség: 63 cm

Csípőbőség: 80 cm

Combközép bősége: 44 cm

Elnézést, hogy kihagytam ezeket...

2011. jún. 18. 18:26
 4/18 anonim válasza:
Ha tényleg fogyni akarsz, hanyagold a zsömlét, vagy egyéb kenyérféléket. helyettesítsd inkább pl puffasztott rizzsel. azt is ugyan ugy meg lehet kenni vajjal v vmi mással. a sok víz nagyon fontos, mert a narancsbőr a lerakódott salakanyagok miatt is kialakulhat(azthiszem) amit a sok folyadékkal kitisztithatsz.
2011. jún. 18. 18:30
 5/18 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszadó!

A tornázás intenzívségét nem vonom kétségbe egy percig sem.Nagyon intenzív.És azt meg nem hiszem el, hogy csak én vagyok az egyetlen olyan ember aki mondjuk hétfőn egy kicsit rosszul van, fáj a feje és csak 50 percet tornázik, de kedden már jól van és akkor mehet a 90 perc.És miért is hazudnék az étkezést illetően?Ti senkik nem vagytok nekem, hogy pont előttetek szégyelljem, hogy mennyit eszek.

2011. jún. 18. 18:30
 6/18 anonim ***** válasza:
vacsorára ne zsömlét egyél....hanem fehérjét. és napi 5-6 kis adag kéne.
2011. jún. 18. 18:32
 7/18 anonim válasza:
0%
hat után ne egyél. ha mégis megéheznél, akkor retket, vagy karalábét egyél. ezekben nincs kalória
2011. jún. 18. 18:34
 8/18 anonim ***** válasza:

hány kg és milyen magas vagy?

bár a többi paraméterből is látszik, hogy felesleges fogyókúráznod...viszont zöldség és gyümölcs nem nagyon van az étrendedben

2011. jún. 18. 18:36
 9/18 anonim ***** válasza:
A második nem azért mondta hogy vezess naplót mert szerinte hazudsz, hanem gyakran az ember észre sem veszi hogy kétfalat ebből, kettő abból. Ezt a módszert gyakran javasolják fogyókúrázóknak így biztosak lehetnek benne hogy valójában mit is ettek.
2011. jún. 18. 18:45
 10/18 anonim ***** válasza:

Fogyókúra???? Neked nagyon jó alakod lehet!

Abszolút nem kellene fogyókúráznod. Viszont a sport az sosem árt :)

2011. jún. 18. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!