Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minél többen. Leírnátok egy...

Minél többen. Leírnátok egy napi étrendetek?

Figyelt kérdés
Kenyereknél márkát, gyümölcsöknél a gyümi megnevezése, stb. is kérlek. Köszönöm.
2011. jún. 18. 13:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ha ne fehérjét vigyen be az ember a fogyókúra alatt akkor MIT????? Marad a szénhidrát és a zsír!!!!Az jobb szerinted? Általában a magas fehérjetartalmú ételek kalóriaszegények,zsírszegények és szénhidrátszegényak,ami a fogyókúra alapja!!!!!

Az meg hogy az ember csakis gyümölcsöt és zöldséget egyen az marhaság mert nem tartható éveken át,ergo csak egy villámdiéta ami után ha elkezdel normálisan étkezni azonnal visszajön a súlyfelesleg!!!

2011. jún. 18. 16:30
 22/27 anonim ***** válasza:
ui.:Kedves Vree amihez nem értesz ahoz ne okoskodjál!
2011. jún. 18. 16:33
 23/27 anonim ***** válasza:
ja és kíváncsi lennék a te szerinted helyesnek talált menüre!!
2011. jún. 18. 16:34
 24/27 Vree ***** válasza:

A tapasztalataimat írtam le :) Mert hogy ez volt a kérdés.

"Ha ne fehérjét vigyen be az ember a fogyókúra alatt akkor MIT????? Marad a szénhidrát és a zsír!!!"

Örülök hogy megtanították neked a három kategóriát xD *taps* Bár megjegyezném nem ez a három összetevő létezik, csak ezeket fontos kiemelni.

Azt hogy ne egyél fehérjét nem tudom honnan veszed. Én azt írtam hogy nem szükséges (bár nem káros) enni annyi -többlet-fehérjét (pl. fehérjeturmix) ha nem arra az izomnövelésre gyúrsz, amire ez az étrend ki lett találva.

"Az meg hogy az ember csakis gyümölcsöt és zöldséget egyen az marhaság mert nem tartható éveken át"

Oké, körkérdés: ki az közületek aki nem bírja a zöldségevést éveken át? :D A zöldségfogyasztás ugyanolyan alap. Hogy "csakis" egyfajta élelmiszert kellene enni ezt megint nem tudom honnan vetted xD

Talán kevesebb felkiáltójel és több tapasztalat kéne, köszi!

2011. jún. 18. 16:53
 25/27 anonim ***** válasza:

Drága Vree,

Nem válaszoltál a kérdésemre,ami csak téged minősít,mivel gondolom fogalmad sincs az egészről!

Tudom hogy nem ez a három kategória létezik,de ennek a 3nak az arányára kell figyelni ,te nagyokos -.-

2011. jún. 18. 17:16
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem vagyok elhivatott a fogyókúrában, csak szerettem volna látni, hogy mások étrendje az enyémhez képest milyen. El is akartam lesni néhány fogást, hogy bővíteni tudjam a sajátom, mivel nem érzem elég változatosnak.

2011. jún. 18. 18:14
 27/27 anonim ***** válasza:

165cm 50 kilo:

reggeli:

-5 ek zabpehely+natur joghurt(150v 175grammos)+vmilyen gyümölcs vagy

-4db abonett(mindig más ízű) hozzá csmellsonak és/vagy light mozzarella szeletelt sajt(1-2sz) vagy light medve/tolle kenhető sajt+zöldségek

-natur joghurt vagy kefír+gyümölcs+korpovit kekesz(3-5db)

-kakaó-víz+édesítő+zsírszegény kakaópor

-zöld tea citrommal

tízórai:

-gyümölcs(málna, meggy, cseresznye(mikor mennyi ált: 30-35dkg) vagy 2 db alma vagy joghurt/kefírt+3db abonett vagy korpovit keksz

ebéd:

változó, normál adag ezek közül

-főzelék(lencse, zöldbab, sárga, zöldborsó, tök, kelkáposzta, spenót, sóska)+pörkölt hús/főtt hús/csirkehús/főtt tojás

-párolt zöldségek

-párolt csirke, sovány sertés,marha, csirkemáj

-rizs, újkrumpli-főve

-savanyúság/saláta/zöldségek

-főtt tojás, különféle tokányok(uborkás, hentes, borsos stb)

-rakott ételek(káposzta, karfiol, spárga)

-öntött ételek(zöldbab, spárga, karfiol)

-leves(tojás, fűszeres paradicsom, husosleves, zöldséglevesek, lencseleves, zöldborsó, gomba, zöldbab stb)

-rizseshús, zöldséges rizs

uzsonna:

valamilyen gyümölcs

vacsora:

túró vagy kefír vagy naturjoghurt

zöldséggel vagy gyümölccsel

márka-saját márkás a legolcsóbb, és ugyanolyan finom

2011. jún. 18. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!