Szerintetek milyen ez az alak? (videó)
Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok, ez még jó, vagy már husis?
Fiúk, nektek tetszene egy ilyen lány?
2011. jún. 18. 13:22
2/6 anonim válasza:
neked tetszik ??? csak az a lényeg !!! tény hogy nem egy vékony lányka. husika, de attól függetlenül nagyon jól néz ki. ha neked van önbizalmad és jól érzed így magad ne akarj fogyni, de ha nem akkor fogyj egy kicsit és csak az a lényeg hogy jól érezd magadat úgy ahogy vagy!! nagyon sok fiú van akinek a teltebb lányok jönnek be, sok van akiknek a karcsúbb, vékonyabbak... szval attól nem kell félned hogy most egy kicsit husibb vagy és nem fogsz tetszeni senkinek !! szval ha tetszik a tükörképed ne fogyózz!! a lényeg a magabiztosság, a kisugárzásod !!
3/6 A kérdező kommentje:
köszi :) igazából nekem nagyon tetszik, csak úgy veszem észre, hogy másoknak nem :/ ezért érdekel a véleményetek
2011. jún. 18. 13:31
4/6 anonim válasza:
Jó ez az alak, attól függ, hogyan hordod. Ha olyan magabiztosságot sugározva, karizmatikusan, mint a spiné a videón, akkor szerintem szép. Ha szényenkezve, igénytelen göncökben, nulla önbizalommal, akkor gáz (de akkor minden alak gáz lehet).
5/6 anonim válasza:
hát szerintem nagyon jó nem túl vékony nem is túl vastag mégis van fognivaló :) nekem nagyon bejön jó kis fogdosni való
6/6 anonim válasza:
Szerintem roppant nőies az alakja, de az arca nem igazán tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!