Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Nincs...

Miért nem fogyok? Nincs semmilyen fogyáshoz kapcsolódó egészségügyi gondom.

Figyelt kérdés

Így néz ki egy napi kajám:

reggeli:1-2 szelet glyx kenyér + 100 g csirkemellsonka

10 órai: egy kis gyümölcs, vagy csirkemellsonka

ebéd: általában csirkemellből készült, nem zsíros/szénhidrátos kaják, de ha hizlaló van, akkor keveset eszek belőle (tészta, krumpli soha)

uzsi: 125 túró

vacsi: 125 g túró

Vagy az uzsi vagy a 10 órai ki szokott maradni, mert várnom kell kaja után 2-3 órát míg tornázok.

A mozgás:

fél óra torna (norbi duci tréning, fitness kickbox), utána 1 óra szobabiciklizés (25 perc intervallumozás, utána normál biciklizés)

104 kg vagyok.

2011. jún. 15. 14:12
1 2
 11/14 bix ***** válasza:

stagnáló stádium nincs. nem egy diétát letoltam már, szám szerint a mostani a 12. nincs. ha van egy mozgással elégetett kalória azt valahonnan be kell vinni. vagy kajából, vagy zsírégetéssel, vagy izom bontásával. aki koplal az is fogyni szokott nem stagnál, de utána jojózik.

ha tényleg így van és heti 1x bűnözöl, egyébként meg az edzéseket komolyan és keményen tolod, akkor csak az orvost tudom javasolni, mert el nem tudom képzelni honnan az életből talál a szervezet energiahordozót amit felhasználhat ha nincs elég a kajában, de zsírhoz és izomhoz se nyúl.

2011. jún. 15. 17:29
 12/14 A kérdező kommentje:
A másik kérdés is az enyém, az intervallumos :) abból talán láthatod, hogy nem lazsálom el a mozgást...
2011. jún. 15. 18:01
 13/14 A kérdező kommentje:

Amúgy most jutott eszembe, hogy nem lehet esetlen attól, hogy régen koplaltam (kb 3 hónapon keresztül, augusztus környékén fejeztem be) és lelassult az anyagcserém?

De novemberben kezdtem ezt az egészet, azóta csak helyre kellett volna állnia, nem?

2011. jún. 15. 18:02
 14/14 anonim válasza:

Szerintem először irány a doki.Lehet,hogy pajzsmirigy-problémád van, az akadályozza a fogyást.

Ha azzal nincs gond, akkor nem tudom, hogy lehet ez...Ettől az étrendtől elég látványosan kéne fogynod...biztos, hogy nem vagy űrlény?:D

2011. jún. 17. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!