Ez mennyi kalória volt és szerintetek hatásos?
Itt van a nyár és szerencsére ilyenkor nem tudok enni sokat.
Ma reggelire ittam egy pohár tejet,ebédre egy tányér krumplilevest ettem és 2 pogácsát vacsira meg meggyet fogok enni.Szerintetek ettől letudnék fogyni ? Vagy túl sok ? Légyszi segitsetek ! :)
mire van szükséged? a krumplilevesre? nincs benne sok szénhidrát de az mind keményítőszerű összetett szénhidrát, a legszemetebb fajta. kerülni kéne messziről. ugyan ez vonatkozik a fehérlisztre is, amiből a pogi készült.
ha fogyni akarsz akkor ennél többet, és normális alapanyagokból készülteket kéne... gyümölcs zöldség, natúr húsok, hüvelyesek, zsírszegény tejtermék...
előző jól leírta. beszélj édesanyáddal hogy mik a terveid, mi kéne hozzá. ha tud segíteni fog...
én 17 éves koromban kezdtem el edzeni aztán évente 2x fogyózni az elején megbeszéltem mindent otthon, úgy vásároltak hogy a keretből a lehető legtöbb pontban jó legyen a kaja. mostmár dolgozok, elköltöztem, én vásárolok úgyhogy valamivel könnyebb a képlet.
én 13 vagyok és nekem megy a fogyás, lehet hogy ekkor még nem szabad de nem kúrázok hanem inkább mozgok Leírom neked:
evés: nagyon sok vizet iszom, szinte kellemetlenül sokat, mérsékelten eszem édességet, több zöldség, répát nassolok, kenyér helyett általában (reggeli vagy vacsora) zabpelyhet eszem joghurttal vagy tejjel mikrózva, nagyon finom :)
mozgás:
minden nap sztepperezek, és ha ezt te is tudod csinálni nagyon fontos, hogy NE az időt figyeld, hanem hogy hány kalóriát égetsz, én 200kcalig szoktam csinálni, ez 20 perc nekem, én nagyon sokat biciklizek, apukámmal szoktam menni mindig minimum 16 km-t tekerek, de van olyan hogy 23 is lemegy. Nekem így egy hét alatt akár két kg is lemegy! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!