Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyi kalória volt és...

Ez mennyi kalória volt és szerintetek hatásos?

Figyelt kérdés

Itt van a nyár és szerencsére ilyenkor nem tudok enni sokat.

Ma reggelire ittam egy pohár tejet,ebédre egy tányér krumplilevest ettem és 2 pogácsát vacsira meg meggyet fogok enni.Szerintetek ettől letudnék fogyni ? Vagy túl sok ? Légyszi segitsetek ! :)

2011. jún. 15. 12:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kevés, rossz alapanyagokból, nagyjából csak a meggy belőle hasznos....
2011. jún. 15. 12:48
 2/14 A kérdező kommentje:
sajnálom,nekem erre szükségem van.tehét igy sem fogok fogyni.köszönöm
2011. jún. 15. 12:49
 3/14 bix ***** válasza:

mire van szükséged? a krumplilevesre? nincs benne sok szénhidrát de az mind keményítőszerű összetett szénhidrát, a legszemetebb fajta. kerülni kéne messziről. ugyan ez vonatkozik a fehérlisztre is, amiből a pogi készült.

ha fogyni akarsz akkor ennél többet, és normális alapanyagokból készülteket kéne... gyümölcs zöldség, natúr húsok, hüvelyesek, zsírszegény tejtermék...

2011. jún. 15. 12:58
 4/14 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és anyu ezt csinálta ebédre és nem tehetem meg hogy külöm főzzek magamra nincs rá pénz.Ami van abból eszem keveset.
2011. jún. 15. 13:00
 5/14 A kérdező kommentje:
neked van pénzed mindenre ? :)
2011. jún. 15. 13:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nem az a fő baj, hogy megetted, amit anyukád csinált. Hanem hogy azon kívül nem igen ettől értelmes ennivalót. Reggelizz, tízóraizz, ebédelj, uzsonnázz, vacsorázz. Vegyetek sok idény zöldséget, gyümölcsöt, azok nem drágák, nem is hízlalnak. Reggelire valami szénhidrát a tej mellé jó lett volna, mondjuk zabkása gyümikkel, vagy natúr joghurt gyümölcsökkel, vagy valami teljes kiörlésű pékárú zöldségekkel, csirkemell sonkával. Tízórai/uzsira is jó a gyümölcs, joghurt, vagy akár répát is rágcsálhatsz. Ebédre edd meg, ami van, de fél adagot, a különbözetet pótolhatod gyümivel, zöldséggel, hogy ne legyél éhes. Vacsira meg minél több fehérjét, és minél kevesebb szénhidrátot, ha egy mód van rá. És persze mozogj, úszás, bicaj, futás, görkori, amit szeretsz. Tipp: egy finom nasi - fagyasztott gyümölcsből (vagy akár a sima friss epret/málnát/kimagozott cseresznyét berakod egy negyed órára a mélyhűtőbe, hogy jó hideg legyen. Keverd össze natúr joghurttal, és egy kis túróval, rakhatsz hozzá egy kis fahéjt is, és finom jeges édességet kapsz:)
2011. jún. 15. 13:32
 7/14 bix ***** válasza:

előző jól leírta. beszélj édesanyáddal hogy mik a terveid, mi kéne hozzá. ha tud segíteni fog...

én 17 éves koromban kezdtem el edzeni aztán évente 2x fogyózni az elején megbeszéltem mindent otthon, úgy vásároltak hogy a keretből a lehető legtöbb pontban jó legyen a kaja. mostmár dolgozok, elköltöztem, én vásárolok úgyhogy valamivel könnyebb a képlet.

2011. jún. 15. 13:36
 8/14 Bugtard ***** válasza:

én 13 vagyok és nekem megy a fogyás, lehet hogy ekkor még nem szabad de nem kúrázok hanem inkább mozgok Leírom neked:

evés: nagyon sok vizet iszom, szinte kellemetlenül sokat, mérsékelten eszem édességet, több zöldség, répát nassolok, kenyér helyett általában (reggeli vagy vacsora) zabpelyhet eszem joghurttal vagy tejjel mikrózva, nagyon finom :)

mozgás:

minden nap sztepperezek, és ha ezt te is tudod csinálni nagyon fontos, hogy NE az időt figyeld, hanem hogy hány kalóriát égetsz, én 200kcalig szoktam csinálni, ez 20 perc nekem, én nagyon sokat biciklizek, apukámmal szoktam menni mindig minimum 16 km-t tekerek, de van olyan hogy 23 is lemegy. Nekem így egy hét alatt akár két kg is lemegy! Sok sikert!

2011. jún. 15. 13:37
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. jún. 15. 14:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a valaszadok meg nem ertettek meg.Nem tul olcso a teljes kiorlesu pekaru,a joghurt meg a zoldsegek,meg a gyumolcsok.Amugy szerintem nincs baj a mai etrendeddel. Biztos hogy le fogsz tudni fogyni...Nyilvan nem minden nap krumplilevest fogsz enni.Amugy ha megeheznel pl. jo egy ket fott vagy lagy tojas is. De ha vacsira nem eszel sokat biztos hogy le fogsz fogyni.Foleg a dinnye szezon is fog segiteni,de ne ijedj meg ha a pocid nagy lesz mert nagyon puffaszt de nem hizol tole ez biztos.Keruld a lisztes olajos dolgokat es csk sima viz.Udv.
2011. jún. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!