Mit kellene hozzá sportolnom?
elég szélem a derekam,és ez engem eléggé zavar..a környezetemben élők azt mondják,hogy nem is..de nekem ez kellemetlen.:(
derékból szeretnék fogyni kicsit és combból..persze tudom,hogy ez nem így megy,de fogytam 5 kilót az elmúlt hónapban..és gondoltam sporttal biztosan hatásosabb lenne..nem sportoltam hozzá semmit sem..ezért gondoltam,ha sportolok akkor hatásosabb lesz,de ugyanakkor attól tartok,hogy a combom a futástól csak erősödni,izmosodni fog.:(
Milyen sportot ajánlanátok?Milyen gyakran?
Néhanapján eljárok görkorizni.(:
16/L
írta, hogy fogyott 5 kilót, szóval a táplálkozással nem hiszem hogy gond van... -.-"
szerintem próbálj ki valamilyen táncot, vagy pl a pilates is nagyon szépen formálja a testet. és ha ez mellé néha futsz/biciklizel egy kicsit, nem leszel túl izmos, hanem pont jó. még az úszást is ajánlanám, az is hatásos.
"megfelelő táplálkozás nélkül NEM fogsz izmosodni" (vagyis azt mondtam csak, hogy ha nem úgy táplálkozik akkor hiába fut nem kell attól félnie, hogy kirívóan izmosabb lába lesz)
Szövegértés egyes, ülj a helyedre Nóra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!