Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kellene hozzá sportolnom?

Mit kellene hozzá sportolnom?

Figyelt kérdés

elég szélem a derekam,és ez engem eléggé zavar..a környezetemben élők azt mondják,hogy nem is..de nekem ez kellemetlen.:(

derékból szeretnék fogyni kicsit és combból..persze tudom,hogy ez nem így megy,de fogytam 5 kilót az elmúlt hónapban..és gondoltam sporttal biztosan hatásosabb lenne..nem sportoltam hozzá semmit sem..ezért gondoltam,ha sportolok akkor hatásosabb lesz,de ugyanakkor attól tartok,hogy a combom a futástól csak erősödni,izmosodni fog.:(

Milyen sportot ajánlanátok?Milyen gyakran?

Néhanapján eljárok görkorizni.(:

16/L

2011. jún. 13. 08:02
 1/3 anonim válasza:
100%
Csak annyit mondok, hogy megfelelő táplálkozás nélkül nem fogsz izmosodni. Ha ez ilyen könnyű lenne én már rég 90kg szín izom lennék :)
2011. jún. 13. 08:07
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

írta, hogy fogyott 5 kilót, szóval a táplálkozással nem hiszem hogy gond van... -.-"

szerintem próbálj ki valamilyen táncot, vagy pl a pilates is nagyon szépen formálja a testet. és ha ez mellé néha futsz/biciklizel egy kicsit, nem leszel túl izmos, hanem pont jó. még az úszást is ajánlanám, az is hatásos.

2011. jún. 13. 09:04
 3/3 anonim válasza:
100%

"megfelelő táplálkozás nélkül NEM fogsz izmosodni" (vagyis azt mondtam csak, hogy ha nem úgy táplálkozik akkor hiába fut nem kell attól félnie, hogy kirívóan izmosabb lába lesz)

Szövegértés egyes, ülj a helyedre Nóra!

2011. jún. 13. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!