Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak? Hogyan csinálj...

Hogyan fogyjak? Hogyan csináljam? Milyen fogyásí módszereket tudtok?

Figyelt kérdés
Nyárra szeretnék fogyni, a "bikini" szezonra :D . most 168cm vagyok és kb 63-65 kg(kb 58kg szeretnék lenni sztem az ideális lenne). hogyan csináljam? milyen fogyásí módszereket tudtok? kérem segítségeteket. ha tudtok olyan internetes oldalakat ahol vannak hatásos, nagyon jó módszerek, esetleg edzések (ahonnan le lehet tölteni) hajlandó vok változtatni csak nem tudom hogy hogyan fogjak neki és mit csináljak .
2009. márc. 21. 13:27
 1/4 anonim válasza:
Szia! Én két hónap alatt fogytam 5 kg-ot koplalás nélkül :) Mindössze annyit kell tenned, hogy kenyér helyett abonettkenyeret vagy puffasztott rizst eszel(a kétszersült nem jó mert abban sok a kalória),és cukor helyett édesítőszert használsz. Mellőzd a péksüteményeket és a lisztes dolgokat. Gyümölcsöt akármikor és akármennyit ehetsz.Ha megkívánod a csokit, akkor abból is diabetikusat egyél, de nem nagy baj ha nagyon néha bűnözöl egy kicsit. És ha mindezt kiegészíted egy kis kocogással garantáltan lefogysz,és nem az izmodból hanem a zsírodból! Eleinte nehéz lemondani a finom falatokról de két hét után én hozzászoktam és már természetes volt. Sok sikert! :)
2009. márc. 21. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) ha tudtok írhattok még köszi :D
2009. márc. 21. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a sport vált be! És a legfontosabb h mindig szakíts időt a reggelire. Ahogy jön az este, úgy egyél egyre kevesebbet. Én ugyanúgy ettem kenyeret, meg zsírosat is. Mégse híztam. Fogytam és lett tartásom. :)
2009. márc. 21. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Rubint Réka: Add önmagad 3. című DVD nagyon jó. 30 perc hasizom is van rajta, nekem bevált!
2009. márc. 23. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!