Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 17 napig vizen és gyümölcsö...

Ha 17 napig vizen és gyümölcsön élek fogyhatok?

Figyelt kérdés

26 éves férfi vagyok,ha 17 napig csak vizet iszok és gyümölcsöt eszek fogyhatok?

Az nem baj ha utána visszajön!

106 kg vagyok.

2011. jún. 10. 00:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha az a gyümölcs narancs és banán kellő mennyiségben akkor még hízás is lehet belőle.

Ezeknél már csak a kókusz hizlalóbb.

2011. jún. 10. 04:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
ma 04:06-os: a banánnal még csak igazad van, de a narancs nem igazán hizaló: 100 g-ban 40 kcal van és 8 g szénhidrát - ez egyáltalán nem sok, ahhoz hogy narancstól hizzon valaki, legalább 5 kg-ot kellene megennie naponta az egyebek mellett!
2011. jún. 10. 08:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne csináld. Egészségtelen, és csak beteg leszel. Hosszútávon, és eredményt nem érsz el vele.

Mivel testsúlyra sok vagy,utána kéne kérdezni, hogy fogyhatsz, milyen tornagyakorlatokat végezhetsz. Azt hiszem futás és ilyesmi nem javallott nagy súlyfeleslegnél. De csak azt hiszem, nem biztos.

Sokan bár jószándékkal próbálnak segíteni, a saját maguk által is elismert is ismert netről szerzett fogyis információkkal szolgálhatnak. A net sok esetben megbízhatatlan, tévinformációkat nyújt.

A legjobb lenne, ha elmennél a problémáddal a megfelelő szakemberhez, akitől tanácsot tudsz kérni, mind diéta, mind edzés ügyben.

Én mondjuk a diétát kevésbé ajánlom, egészséges táplálkozás mellett sokat el lehet érni. Tudom, biztos idegesítő ezt olvasnod. Biztosan sokan írták már előttem nemcsak az adott kérdésnél, hanem másoknál is, ahol olvashattad. De ha szkeptikus is vagy, beválik.

Szóval keress fel egy szakembert, aki hasznos tanácsokkal el tud látni, és kiokosít, hogyan fogyhatsz. Kezdetben nem lesz egyszerű, de az eredménnyel megelégszel majd, és tartós lesz.

2011. jún. 10. 08:11
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem fogod kibírni.

A gyümölcssav marja majd a gyomrodat, iszonyatosan éhes leszel.

Nem hiszem, hogy van ekkora akaraterőd.

Másrészt lefogyod az izmaidat, löttyedt, csúnya leszel, és úgyis visszaszeded, de nem ennyit, hanem a dupláját.

2011. jún. 10. 08:25
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
26 éves férfi létedre hogy lehet ennyi eszed?
2011. jún. 10. 08:35
 16/19 anonim ***** válasza:
De a tököm nézegeti majd a mérlegedet? Gyönyörű hurkáid maradnak, csak az a bőröd lesz! Fújj!
2011. jún. 10. 08:38
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Az sem baj, ha utána a duplája jön vissza? Mert kb. annyi fog. Már megbocsáss, de a 106 bőven elég, teljesen felesleges tovább növelni.
2011. jún. 10. 09:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Napi 3x-i változatos étkezés (minden nap azonos időben) Semmi nasi. Sok folyadék. És heti 4-5 alkalom sport, sport és sport... Csak ezzel lehet maradandó eredményt elérni! (futás, nagy séta, bicikli, úszás, tenisz, fallabda, lovaglás stb. Annyi lehetőség van biztosan találsz valamit) Este 6-7 után már ne egyél! Hidd el, nem beszélünk hülyeséget.
2011. jún. 10. 10:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Ja és semmi pia!! Iszonyatosan sok benne a kalória.

[link]

2011. jún. 10. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!