Melyik az a fogyókúra, amelyik nem jár hányással/hasmenéssel semmi esetben sem? (vagy csak kis eséllyel)
mindenhol ezeket olvasom, de én iszonyodom tőlük. tudom, hogy méreganyagok, meg minden, de ha ez az ára, akkor én ilyen maradok.
ha mondjuk elkezdek het ötször 1,5 órás boxedzésre járni, akkor is előjöhetnek ilyen dolgok (eddig nem edzettem)
173/78 L
Honnan veszed hogy a fogyókúra hányással meg hasmenéssel jár?
Bizonyos _fogyasztószerek_ okozhatnak ilyesmit, de a fogyókúrázás mint olyan nem arról szól hogy fogyasztószereket szedsz (van aki csinálja, van aki nem, de szerintem többségében inkább nem), hanem egészséges táplálkozásról, csökkentett kalóriabevitelről és sportról, attól meg egész pontosan miért hánynál? :)
huu hol olvastad ezt???
egy normális étrendtől nem lesz nem lesz hasmenésed meg nem fogsz hányni
azoknál jelentkeznek ezek a tünetek akik isszák a keserűsós, olajos vizet meg mittudomén miket szednek be, hashajtók stb olvastam hogy tejet isznak majd rá nyers tojást meg margarint bélpucolás szempontjából, de ezek az extrém esetek meg a nemnormálisok:S
neked semmi ilyen bajod nem lesz ha normálisan csinálod
teljes kiőrlésű kenyér, kifli,rozs/búza/zabpehelyhek, sovány felvágott, sajtok, főtt tojás, zöldségkrémek, barnarizs, főtt krumpli, gyümölcsök, zöldségek, hüvelyesek, sovány husok párolva, grillezve, rostos sütve, halak, saláták, kefír, joghurt, túró, főzelékek, zöldséglevesek, gyümölcslevesek
kiiktatod a cukros, lisztes péksütiket, sütiket, chipseket, rágcsákat, csokikat, üdítőket, desszertnek joghurt gyümölccsel vagy kis mézzel, túró gyümölccsel,
üdítőket ne igyál nincs semmi értelme
ennyi
ez nem fogyókúra hanem életmódváltás amit tudsz tartani
sok szerencsét!
Fogyás = normális étrend + sport.
A normális étrend nem okoz sem hányást, sem hasmenést.
A hashajtás, a méregtelenítés, a lúgosítás, a koplalás baromság. Idióta emberek szánalmas próbálkozása. A kávé éhgyomorra meg garantált gyomorfekély.
Nincsenek benned olyan méreganyagok, amiket ki kell ...ni.
Arra való a veséd meg a májad, hogy méregtelenítsen, minden más humbug. Kérdezz meg egy belgyógyászt nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!