A Crasssh nevezetű mogyi nagyon vészes?
Figyelt kérdés
Ma nem igazán kívántam semmit.. így hát két db. virslit ettem meg egy 60grammos mogyit..:S a virsli.. még oké.. de a Crasssh mogyi.. nagyon hízlal? a 60 g.-mos csomagoláson.. kb. nincs semmi feltüntetve.
Gondolom az egész napi két virsli mellé... nem olyan sok.
2011. jún. 9. 15:13
1/7 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy hízni fogsz, hanem az, hogy sz@rt eszel. Sem a virsli, sem a mogyi nem normális, tápláló étel.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos csak ezt kívántam a mai napon!.. És mivel nem akartam rosszul lenni valamit ennem kellett!
2011. jún. 9. 15:19
3/7 anonim válasza:
100 gramm mogyi 600 kcal, akkor 60 gramm úgy 400 körül lehet... két db virsli az kb 150, szóval egy bakfitty eddig. Valamit kéne vacsiznod, lehetőleg ne ilyen semmit...
4/7 anonim válasza:
Figyelj, a fogyókúra az nem olyan, hogy mit kívánsz, hanem valamiféle szigorú rendet kéne jelentsen a táplálkozásodban.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem fogyokúrázom,de hízni sem szeretnék! Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 10. 12:36
6/7 anonim válasza:
06-09 16:50
a zacskó hátulján rajta van h 100gramm az 486kcal és nem 600
7/7 anonim válasza:
A mogyoróra írtam, hogy 600, mert az annyi. Ennek nyilván kevesebb, mert nem tisztán csak mogyoróból áll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!