Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kezdhetnék magammal ilyen...

Mit kezdhetnék magammal ilyen ocsmány testalkattal? :S képek

Figyelt kérdés

Egyrészt elég nagy zsírpárna van az alhasamon, de a látvány szerintem nagyon ellentmondásos. Minden esetre ronda. Két kép fekve (úgy hangsúlyosabb és hát strandon lefekszem, nem tudom mit gondolnak rólam ? ) a másik csak simán állva. Vélemény? 23 éves vagyok és voltam már 15kgmal több is... (bocs a díszítésért)

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 2. 18:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ezt úgy hívják hogy tyúkmell. Nem fogsz tudni vele mit csinálni esetleg ezt: Ebben az esetben a gyermeknek a mellkas, hát izomzatát erősítő, a légzőizmokat jól megmozgató gyógytornát illetve úszást javasolunk. Ha a folyamat nagyon erőteljes, fűző viselése is segítséget nyújthat. Kozmetikai célból végzett műtét itt sem javasolt.
2011. jún. 2. 19:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Én gyógyulós anorexen nézek így ki. Brutál gáz tested van, a bordád kilóg. Hízhatnál, mert nem lesz jó vége. De már lehet jobb lenne egy pszichomókus.
2011. jún. 2. 19:35
 13/21 anonim ***** válasza:

A tyúkmellnek semmi köze nincs hozzá, szal nem kéne marhaságokat beszélni.

Egyszerűen csak annyira sovány vagy, hogy uff. :(

2011. jún. 2. 19:36
 14/21 A kérdező kommentje:

bocsi hogy beleszólok, de a tyúkmell ki van zártva mert az kifele áll. a cipészmellkas áll befele de az is másképp néz ki.

Ez a cipész:

[link]

Ez a tyúkmell:

[link]

Lehet hogy valami fejlődési difi, de eza kettő biztos nem :-S köszi az eddigi kommenteket ( mindegyik félét)

2011. jún. 2. 19:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,szerintem nem annyira sovány a kérdező. Puha vagy,izmosítani kéne. Amúgy nem gáz.
2011. jún. 2. 20:48
 16/21 A kérdező kommentje:
igen én is tudom hogy nem vagyok sovány :-) legkevésbé sem viszont nagyon kiállnak a csontjaim ez tény. nem tudom mitől, ezért írtam hogy ellentmondásos. a sovány vagy-on jobban meglepődtem mint a kövéren, de kíváncsi vagyok a véleményekre. mindenfélére és köszi érte
2011. jún. 2. 21:00
 17/21 anonim ***** válasza:
mintha magamról látnék képet... egyébként ez nem azért van mert túl sovány vagy hanem mert ilyen a testalkatod és bizony még van háj a derekadon ,hasadon illetve nincs sok izmod. azaz szálkásítani és edzeni kell akkor sokkal szebb lesz. tudom magamról mivel 2 éve fehérjediétán voltam és rendesen edzettem és nagyon szép volt a hasam is, meg a egész alakom.most én is így nézek ki ezért megint diétázom és edzek rendesen.
2011. jún. 2. 22:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Behúzod a hasad. Ez tuti. ne etess ár minket, meg magadat sem. Azt hozzáteszem, hogy he nem tennéd, akkor sem lene nyagy a hasad. Mi volt a kérdésed a héten? ??? Ezekkel a képekel??? Egyébként nem baj. Sokkal jobb mintha csak számokat írnál magadról.
2011. jún. 3. 06:07
 19/21 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek: az Atkinst csináltad és úgy volt jobb? vagy mit?

utolsó: ha komolyan ezen múlik akkor fogok mutatok majd magamról olyat ahol tényleg behúzom, mert ezeken tényleg nem. direkt nem akartam olyan így is eléggé látványos a dolog, nem akartam becsapni senkit.

köszi mindenkinek.

2011. jún. 3. 08:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút nem ocsmány a testalkatod, mozognod, sportolnod kell, ennyi, azzal formálódsz. Nincs nagy probléma itt, ne ess kétségbe!
2011. jún. 3. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!