Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok lefogyni. Kezdjek...

Nem tudok lefogyni. Kezdjek drasztikusabb fogyókúrát?

Figyelt kérdés
Már próbálkoztam az élemódváltással,2 éve egészséges cukroktól,édességektől mentes étrendet folytatok,sportolok heti 4szer,csak vizet és gyümölcsteát iszom,fehér kenyeret pedig nem eszem.Szerintem ez így jó életmódváltásnak." éve csinálo,és azelsö évben 5 kg-t fogytam azóta semmit.\' éve semmit nem fogytam max akkor ha beteg voltam.165cm és 53kg vagyok,de én kevesebb szeretnék lenni,minenképpen.Ezért azt gondoltam kipróbálok egy drasztikusabbat,hogy végre megint fogyjak.Egy barátnőm a Hollywood diétát ajánlotta(csak paradicsomot,grapefruitot,halat tojást,és zöldséget szabad enni ,olyan 700-800 kcal körül).Ha abbahagyom akkor visszahízhatok? És ha évekig csinálnám?Ja és mostantól 2 órával többet sportolok majd.Ez így jó?Le fogom tudni adni a súlytöbbletem?Mert az életmódváltás sajnos már nem segít.
2009. márc. 17. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mért nem segít? mert már megtatte a hatását, a súlyod ideális és egézséges. He ez alá akarsz menni, akkor éppen az lesz az egézségtelen. És igen azt csak drasztikus diétával lehet elérni de NE akarj anorexiás lenni. Elérulom, egyáltalán nem leszel tőle szép, vagy kívánatosabb a férfiaknak, magad viszont jól elintézed, ráaádsul ugyanúgy elégedetlen lesze a testeddel, mint most... Inkább szálkásíts, formáld az alakod.
2009. márc. 17. 22:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Úúú bocs a sok hibáért remélem azért értheő.

"éve=2éve azelsö=az első /'éve=1 éve bocsi :S

2009. márc. 17. 22:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi

De hiába spotolok ,akkorsem fogyok ,még csak-cm ben sem.Pedig lenne mit :S

2009. okt. 31. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak megbántani, de az önképeddel van nagy baj, nem a súlyoddal! Ez a súly tökéletesen ideális, sőt, az egészséges súly alsó határán van. A bmi-d 19,47!! Jól írja az első, hogy azért nemtudsz egészséges életmóddal lefogyni ebből, mert már egészséges a súlyod! Inkább olvass el egy könyvet ilyen témában(sok van) hogy elfogadd önmagad. Az alultápláltság nagyon sok veszéllyel jár, és nagyon egészségtelen is!
2009. okt. 31. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogynál, nem lennél szebb, sőt csúnyább, és még beteg is lennél. NINCS SÚLYTÖBBLETED! Ne akard megbetegíteni magadat!
2009. okt. 31. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Dettó így vagyok vele, 162/50.Sehogyse megy lejjebb.
2009. okt. 31. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:

én is teljesen így vagyok vele 165/60.

és ne megy lejjebb , pedig én is rendszeresen sportolok.

2009. nov. 1. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!