Milyenek ezek a lábak? Vékonyak? Átlagosak? Vastagok? (kép lent)
Ha ezeket te tényleg vastagnak látod, hát... sajnállak.
Anorex liba.
Most a 2. terhességem alatt ha visszanézem az 5 évvel ezelőtti képeimet és ruháimat, nem akarok hinni a szemeimnek. 30 kg-t szedtem fel óta!!! Akkor tudtam, hogy híznom kéne, de csak az emberek reakcióiból, én magamat kövérnek láttam.
Most ha megszületik a 2. babám, sportolni fogok újra amennyire majd időm engedi, hogy az alakom szép legyen. De olyanra visszafogyni amilyen voltam sose szeretnék már!!!!!! Csak hát akkor én is kövérnek láttam magam.
Vékonyak a lábaid. Próbálj a környezetedre hallgatni amikor azt mondják, rád férne 1-2 kiló. Igazuk van, jót akarnak.
Azt hiszem nekem is annyi a szerencsém, hogy még ha kövérnek is láttam magam, akkor is inkább a környezetemre hallgattam, különben még soványabbra illetve a franc tudja még hova fogytam volna.
Vékony ÉS csúnya... bocsika, láttam én már vastagabb lábakat, amikre azt mondtam, hogy jó, de a tiéd nem az :P
Ezt akartad hallani nem?
Vékony a lábad...
... de ronda
:P
gatyában nekem is így néz ki, simán háromszor akkora..
ez eg yátlagos láb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!