Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyenek ezek a lábak? Vékonya...

Milyenek ezek a lábak? Vékonyak? Átlagosak? Vastagok? (kép lent)

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 31. 14:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2011. máj. 31. 15:19
 22/29 anonim ***** válasza:

Ha ezeket te tényleg vastagnak látod, hát... sajnállak.

Anorex liba.

2011. máj. 31. 15:25
 23/29 anonim ***** válasza:

Most a 2. terhességem alatt ha visszanézem az 5 évvel ezelőtti képeimet és ruháimat, nem akarok hinni a szemeimnek. 30 kg-t szedtem fel óta!!! Akkor tudtam, hogy híznom kéne, de csak az emberek reakcióiból, én magamat kövérnek láttam.

Most ha megszületik a 2. babám, sportolni fogok újra amennyire majd időm engedi, hogy az alakom szép legyen. De olyanra visszafogyni amilyen voltam sose szeretnék már!!!!!! Csak hát akkor én is kövérnek láttam magam.

Vékonyak a lábaid. Próbálj a környezetedre hallgatni amikor azt mondják, rád férne 1-2 kiló. Igazuk van, jót akarnak.

Azt hiszem nekem is annyi a szerencsém, hogy még ha kövérnek is láttam magam, akkor is inkább a környezetemre hallgattam, különben még soványabbra illetve a franc tudja még hova fogytam volna.

2011. máj. 31. 15:31
 24/29 anonim ***** válasza:
Tényleg soványak formátlanok a lábaid. Kellene futnod és nőnöd 10 centit hogy olyan legyen a lábad mint a nő lába.
2011. máj. 31. 16:12
 25/29 anonim ***** válasza:

Vékony ÉS csúnya... bocsika, láttam én már vastagabb lábakat, amikre azt mondtam, hogy jó, de a tiéd nem az :P

Ezt akartad hallani nem?

Vékony a lábad...

... de ronda

:P

2011. máj. 31. 16:17
 26/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,azt hitted,hogy ezzel belegázolsz a lelkembe?:) Ez volt a cél?:) Olvass vissza,tisztában vagyok vele!És ki mondta,hogy azt akarom hallani,hogy vékony?! Sokkal inkább azt szeretném,hogy azt mondják,hogy átlagos,se nem vastag,se nem vékony.:)
2011. máj. 31. 16:20
 27/29 anonim ***** válasza:

gatyában nekem is így néz ki, simán háromszor akkora..

ez eg yátlagos láb.

2011. máj. 31. 18:09
 28/29 timido ***** válasza:
vékonyka lábaid vannak. hány éves vagy? Kb 11-12 évesnek van hasonló lába. Ha annyi van, akkor ne izgulj, majd formásodik. Ha idősebb, akkor sport sport és sport :)
2011. jún. 1. 17:41
 29/29 timido ***** válasza:
ha annyi vagy*
2011. jún. 1. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!