23 évesen 164cm/53-55 kg-al milyen diétét ajánlanátok?
Tudom,h nem vok kövér de a fenekemmel nem vok megelégedve és szeretnék diétázni kicsit csak nem értek hozzá, mit ehetek mit nem,miből mennyit stb! Segítenétek? Mennyi kalóriát vihetek be a szervezetembe...
Elkezdtem tornázni is, napi 35-45 percet hasra és fenékre. Eze az idő elég vagy többet?
Szeretném ha keményebb lenne a popóm de ne legyen olyan nagy csúcsos a tornától.
Segítenétek? Válaszaitokat köszönöm!
Ha nem vagy kövér, ne diétázz, hanem sportolj.
Mindenféle diétával ellenkező hatást fogsz elérni: hízást. (jojó)
de a fenekem az zsíros
A kalóriatáblázatokon melyiket nézzem ha felvan tüntetve kcl is meg energia is? De láttam olyat is amin csak kcl van?
Én is hasonló vagyok 166 cm 34 kg kb és futással szoktam formálódni.
26.L
Gyalogolj, lépcsőzz, guggolj.
Hasra meg felülés.
Neked nem kell fogyni, azt kell átalakítani izommá ami van.
Szeretnék én ennyi kiló lenni.
Én 2cm-el vagyok alacsonyabb, de csak 48kg vagyok és nem tudok hízni.
Szia,
nem vagyok nagy szaki a témában de kardio edzés kellene neked. A lényeg hogy ne kemény izommunkát végezz mert attól nem fogsz fogyni, hanem valami monoton mozgást csinálj. Így van ideje a testednek a zsírt lebontania. Legjobb erre a biciklizés vagy kicsit tempósabb gyaloglás. Min 40 percet végezd. Nekem bevált.
Ha a fenekedet akarod formálni akkor meg guggolj. Nagyon jól formálja a popsit meg a combot is.
Remélem segítettem.
Én örülnék, ha nekem olyan lenne:-D
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!