Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyuék folyton piszkálnak,...

Anyuék folyton piszkálnak, hogy sokat eszem. Ez tényleg így van?

Figyelt kérdés

Tegnapi kajám :

1 tál müzli

1 túrórudi

2 szendvics

2 db. piskóta

Tudom,hogy minőségileg sz*r,de beteg vagyok,és ilyenkor nincs nagy kedvem túrót meg ilyesmit enni. De egy normális napom így néz ki:

reggeli : zabkása

tízórai : 1 körte

ebéd : natúr joghurt

uzsonna : 1 körte

vacsora : tojás rántotta

Ez tényleg ennyire sok? 171 cm/60 kg

2011. máj. 31. 10:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tuti kamu, vagy azért piszkálnak, hogy térj végre észhez, és egyél! Ez puszta koplalás. Ha szép lassú halált kívánsz, akkor jó úton jársz felé.
2011. máj. 31. 11:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nem eszem keveset,de sokat sem. Azért van rajtam pár kiló felesleg,ezzel én is tisztában vagyok. Folyton azt mondják,ha így folytatom olyan leszek,mint az egyik barátnőm(155 cm/80 kg),mert sokat eszek.
2011. máj. 31. 11:31
 13/22 anonim ***** válasza:
ők mennyit esznek?
2011. máj. 31. 11:48
 14/22 A kérdező kommentje:
Keveset. Apu csak reggelizik meg vacsorázik. A munkája miatt nincs ideje enni,folyton rohanás van az irodában.Anyu is csak reggelire eszik 2 szelet kenyeret és délután még eszik valamit vacsora gyanánt. Mind a ketten vékonyak. Anyu 154 cm és 48 kg,apu pedig 183 cm és 81 kg,de iszonyat izmos.:(
2011. máj. 31. 11:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Zabkása szar, körte szar, joghurt szar.

Egyedül a rántottád a jó kaja.

Ja és nem sok.

KB annyi kaja, mint egy ember reggelije.

2011. máj. 31. 12:41
 16/22 anonim ***** válasza:

miért szar a zabkása, a körte, meg a joghurt? nehogy már egyen egy kis jóminőségű szénhidrátot, meg vitamint... tényleg csak fehérjére van szüksége a testnek -.-+ észlény.

amúgy szerintem sürgősen világosítsd fel a szüleidet, hogy hülyék.

2011. máj. 31. 14:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha ez igaz közölnöm kell veled, hogy a családoddal baromi gyorsan keressetek fel egy dietetikust, és a szüleid, ha azt mondják erre, hogy sokat eszel (nem csipkelődésből, hogy egyél többet hanem komolyan gondolják)egy pszichológus se ártana! És ezt nem viccből meg bunkózásból írom.
2011. máj. 31. 15:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Kamu, akkor mitől 80 kiló, ha csak annyit eszik, mint egy egér??? Szerintem nagy zabás, csak most 2 napja ezt eszi, hogy le tudja írni, szegényt hogy bántják a szülei....senki nem véletlenül 80 kiló (kivéve, ha beteg).
2011. máj. 31. 16:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Bocs, te szerintem Anyud csak irigy rád, mert magasabb lettél mint ő (és a 60 kg tökéletes súly a magasságodhoz), és a pici emberek kevesebbtől is hamarabb híznak, ezért savanyú neki a szőlő, és a szurkálódásával próbálja kompenzálni. Gondolja, ha neki sz*r, mert nem ehet sokat, akkor te is érezd magad pocsékul, félj az elhízástól.

Csak akkor térne váratlanul észhez, ha mondjuk kórházba kerülnél alultápláltság következtében... na akkor aztán nem győzné bizonygatni, hogy fogalma sincs mitől...

2011. máj. 31. 16:22
 20/22 A kérdező kommentje:

16:11 :

80 kg? Félreolvastál valamit. 60 kg vagyok.

2011. máj. 31. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!