11 éves húgom 83kg, mit ajánlatok hogy könnyen tudjon fogyni?
Figyelt kérdés
Ez nagyon sok, tudom én is. Elsősorban testmozgás érdekelne, nem nagyon terhelő, mivel a súlya miatt már megy tökre a jobb térd és bokaízülete. Nagyon sajnálom, csúfolják is, szigorú diétát tart, nagyon akaratos lány, de én mint 'nagy-testvér' felelősséget érzek, hogy segítsek neki. Tornagyakorlatokat is csinált, de egyedül nincs annyi kitartása, majd nyári szünetbe én is csinálom vele. Előre is köszönöm!2011. máj. 30. 20:15
11/14 anonim válasza:
Ha a háziorvosnak ennyi haszna volt, keressetek fel egy dietetikust, aki összeállítja a megfelelő étrendet. Nem kell semmiről lemondania, csak változtatnia, szolidaritásból te is csinálhatod vele, rosszul nem jársz. Sport: kezdetben úszás, szobabicikli később kehet szó másról.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Feltétlenül felkeresünk egy dietetikust!
2011. máj. 30. 21:06
13/14 anonim válasza:
Van kutyátok?
Mehetnétek minden nap sétáltatni. Így a kutya is jól jár :)
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, van! Majd játékosan megmozgatom. :)
2011. máj. 31. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!