11 éves húgom 83kg, mit ajánlatok hogy könnyen tudjon fogyni?
Norbi Kick-box, szerintem hasznos, és nem túl megterhelő. Persze csak akkor érdemes csinálni, ha közben elég komoly diétát tud tartani. jópár éve 15 kg-ot fogytam így 3 hó alatt...megint kéne csinálnom
Sok sikert!
Gratulálok anyádéknak!!!
A lányuknak végül is csak 20 évvel rövidítették meg az életét, nem beszélve arról, minek teszik ki még a későbbiekben.
Nem lehet ész nélkül, netes tanácsok alapján elkezdeni fogyózni.
Azért írom, mert én is ennyi idősen kezdtem el koplalni, és itt rontottam el.
Gyorsan lement 10 kg, abbahagytam a koplalást, visszajött 15. Megint fogyókúra, megint vissza még több.
Az lett a vége, hogy 20 éves koromra úgy lelassult az anyagcserém, hogy életem végéig diétáznom kell, hogy már ne hízzak tovább!!
Kérjetek beutalót a gyerekorvostól vagy a háziorvostól dietetikushoz, aki elmondja, mit hogy, és mennyit egyen, mennyit mozogjon, hogy meginduljon a fogyás, de ne lassuljon le az anyagcsere.
Egy gyerek diétáztatása soha nem olyan, mint egy felnőtté, most kezdenek ébredezni a hormonjai, egy éltere szóló kárt okozhat egy rossz étrenddel.
A nyár ideális ilyen szempontból, mire kezdődik a suli, addigra sokat fogyhat.
Egy biztos, és százötven százalék: a mozgás nem okoz kárt! Eleinte séta, jó sokat, naponta kétszer is, vagy többször.
Tollaslabda, úszás, focizás, kosarazás. Ha érzi, hogy fáj a lába, vagy pirosodik az arca, nem bírja tovább, pihenjetek.
Hamarosan erősödik a szíve, és megy le egy kis felesleg, egyre könnyebb lesz megmoccanni.
Közösen tudtok tornázni otthon is, vagy egy rakat dvd, le is lehet tölteni, de még a youtube-on is van fenn ezerféle.
Táncoljatok a kedvenc számaitokra, menjetek mindenhová biciklivel, gyalog, túrázzatok, járjatok össze haverokkal kosarazni, sportolni, és a húgod azt is felejtse el a nyárra, hogy a tévé és a számítógép létezik.
Amit még feltétlen hagyjon el, és semmi gondot nem fog okozni, az a mindenféle üdítő, helyette tökéletes a víz. Nincs nasi, csipsz, csoki, két étkezés és főleg tévézés közben nassolás sincs!!
Ha eddig tényleg sokat evett, már ennyi is elég lehet, hogy szeptemberre 15 kilót le tudjon adni.
Sok időt tölthettek együtt, sok jó programmal, ez lehet akár élete legszebb nyara is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!