Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Müzlit szabad most vacsorára...

Müzlit szabad most vacsorára enni?

Figyelt kérdés

Reggel ettem egy almát(mikor mit)

délben,lencsefőzeléket,és most vacsorára müzlit szeretnék,nem hízlal annyira,mint ha meg ennék egy csirke mellet nem?

65kg vagyok és 168 cm szeretnék pár kilót le adni mert sajnos van a combomon is felesleg,meg a hasamon.

Mozogni szoktam mellé egyébként,esténként futok 1 és fél órát,aztán itthon hasazok,vagy láb emelés.

2011. máj. 26. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
A csirkemell kevésbé hizlal, mint a müzli. A müzlit reggel kellett volna enned az alma mellé.
2011. máj. 26. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, müzlit inkább reggelire egyél, estére fehérje.

Pl. tojás, túró, cottage, stb

2011. máj. 26. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz hogy este semmiéppen se egyél műzlit ha fogyózol. Reggel mehet,de akkor is jobb lenne a zabpehely.
2011. máj. 26. 21:05
 4/4 anonim válasza:
nem értem ilyet szabad-e enni meg amolyat és össze vissza eszek már mint valamikor hajnal 2 kor valamikor éjfélkor és semmi hatása nincs a testem re az alakom ugyan olyan marad napi 1 órát erösitek fekvö súlyemelés + hasonlok
2011. máj. 27. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!