Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a tojást hőkezeljük, akkor...

Ha a tojást hőkezeljük, akkor nem csökken a fehérjetartalma?

Figyelt kérdés
Azért godoltam, mert a hő hatására (sütés, főzés), a fehérje kicsapódik. Ezzel nem csökken a fehérjetartalom? Nem értek ezekhez, csak felmerült benne a kérdés.
2011. máj. 26. 16:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Egy filmben láttam is, hogy a testépítő nyers tojást rakott a turmixba és úgy itta.
2011. máj. 26. 16:07
 2/7 °:Amigo:° ***** válasza:

A film!

A tojásból a fehérje nyersen nem hasznosul.

A húst is megsütjük, nem ?!

2011. máj. 26. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyersen nem ajánlott a szalmonella fertőzés magas veszélye miatt, de úgy is hasznosul a fehérje. A hőkezelt tojásban is ugyanannyi a protein mint a nem kezeltben.
2011. máj. 26. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Hova csapódik ki? Az űrbe? Néha azért gondolkodni is kéne.
2011. máj. 26. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó!!!

Akkor ennek sűrgősen nézzél utána nagyokos, mert csak égeted magad!!!! 7.-es biológia!!!!!!!

2011. máj. 27. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem csökken! Sőt még inkább hasznosítani tudja a szervezet!
2011. jún. 2. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Te meg gondolkodjál ökörfajzat.
2011. jún. 2. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!