Almában tényleg sok a cukortartalom?
Figyelt kérdés
Almát eszem csokoládé helyett,mert valamivel muszáj pótolnom.. és olvastam pár helyen..tényleg így van?2011. máj. 25. 07:37
1/7 anonim válasza:
Ez így van, de nem közelíti meg a csoki étékét, és magas rozstartalma miatt segítí az emésztést.
2/7 anonim válasza:
Mármint ROSTtartalma miatt :D
Most komolyan dilemmát okoz hogy csoki vagy alma?
3/7 anonim válasza:
csoki = 600 kalória / 100 gramm (ch ~50g)
alma = 30 kalória / 100 gramm (ch ~7g)
Azt hiszem, nem kérdés.
4/7 anonim válasza:
Nem kell bedőlni mindennek, tiszta butaság, hogy manapság mindenre azt mondják, hogy hízlal, ami nem csirke meg víz. A hangsúly a MÉRTÉKEN és a MOZGÁSON kell, hogy legyen, aztán majdhogynem azt ehetsz, amit akarsz.
6/7 anonim válasza:
Én még nem láttam olyan embert, aki az almától hízott volna el. Szerintem eheted nyugodtan.
7/7 timido válasza:
egyébként azt olvastam, hogy napi 1 alma, még segíti is a fogyást, vagy valami ilyesmi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!