Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az ilyen...

Miért van az, hogy az ilyen duci lányokra, akiken van kb 10kg felesleg azt mondják csomóan, hogy úgy jó, az a nőies. De miért nőies, ha el van hízva? Nem kell csontsoványnak lenni, de azért ne nevezzük már a nagy hurkákat nőiesnek. Rosszul gondolom?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 00:15
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
73%
nah... ez már tényleg gáz. nem az ahogy kinéz, hanem ahogy tálalja
2011. máj. 20. 19:23
 42/53 A kérdező kommentje:

A derékbőségért felelős zsírok

Vajon tudatában vagyunk annak, hogy a hájas pocak ugyanakkora kockázatot jelent a koszorúér-betegség szempontjából, mint a magas koleszterinszint vagy a napi egy csomag elpöfékelt cigaretta? Azoknak az embereknek pedig, akik koszorúér-betegségben szenvednek, és egyre szélesedik a derekuk, kétszer akkora az esélyük a végzetes kimenetelre, még akkor is, ha a testtömeg-indexük (BMI) a normál tartományban van.

Ezekre a következtetésre jutott a Mayo Klinika kutatása, amelyben közel 16 ezer embert vizsgáltak meg. A tudósok szerint azonban a probléma mélyebb ennél, és közel sem csak a látható zsír jelenti a veszélyt. Az úgynevezett viszceláris (zsigeri) zsírok azok, amelyek a hasüregben helyezkednek el és körülveszik a belső szerveket. Valójában ezek a belső zsírok teszik ki a derékbőség nagy részét.

Ezek a zsírok jóval aktívabbak az anyagcserében, ráadásul hormonokat és más anyagokat is termelnek, amelyeknek negatív hatásai vannak az egészségre. Következményként megjelenhet például szívbetegség, magas vérnyomás, stroke, 2-es típusú diabetes, metabolikus szindróma, alvási zavarok és a rák bizonyos fajtá

2011. máj. 21. 12:16
 43/53 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:21

Mi az, hogy nincs elhízva??? ÚRISTEN!!!

2011. máj. 21. 12:19
 44/53 anonim ***** válasza:
50%

tegnap 18:06

Ha valaki idejön és kérdezi képpel, hogy mennyit kéne fogynia, akkor én döntöm el hogy neki mi a jó és le kéne fogynia?:O

Elmondtam már párszor, leszarom ha valaki kövér, én arra válaszolok ami a kérdés, hogy mennyt kéne fogynia. De rá kellett jönnöm azért jönnek ide, hogy azt írják rájuk hogy nem is olyan vészes és megnyugtassák magukat, ha megírom a valóségot akkor meg lehúznak.

2011. máj. 21. 14:32
 45/53 anonim ***** válasza:
52%

Kedves Gregx!

Te lassan tényleg kezdesz a kedvencem lenni! Igazad van, vannak, akik tényleg azért jönnek ide képpel, hogy megnyugtassák őket. De te az ilyeneknél ahogy én észrevettem, a magasság alapján megmondod, hogy 20 kg-t kéne fogynia. A képet nem nézed? Hogy nézne ki 20 kg-val könnyebben? Csontváz lenne. Én soha nem azt írom, amit a kérdező hallani szeretne, hanem amit a képen látok, ahhoz viszonyítok. A kommentem pedig a kérdezőnek szólt, mert már kiverte nálam a biztosítékot a hájutálatával. Jól néznénk ki, ha mindenki csak csinos emberekkel barátkozna, a többin meg átnézne, mert van rajtuk felesleg. Úgy írt mintha a kövérek egy külön faj lennének. Csak akkor utáljuk azt is, aki pl. betegség miatt hízott meg?

2011. máj. 21. 15:42
 46/53 anonim ***** válasza:
50%

Nem a magasság alapján mondom, megnézem mindig a képeket :)

Nem nézek át a kövéreken sőt, ha látnád az összes kommentem észrevetted volna, hogy már elmondtam párszor, hogy nem az a legfontosabb dolog az életben hogy nézel ki. Nem is érdekel hogy valaki kövér, sőt lesz*rom ha valaki kövér. Én csak válaszolok a kérdésre. Tudom miről beszélek, amikor azt mondom, hogy 20 kilót kell leadnia, még ha az átlagember felét sem gondolná. Ha valaki kérdezi, hogy fogyhatna le, elmondom a tuti működő technikát, mások támadnak engem ezért, az lehet hogy nem finomkodós a stílusom, de én szeretem keményen megmondani az igazságot. Senkit nem áll szándékomban megbántani, csak ha nem ismerve engem el kezd sértegetni.

Amire te azt mondod csontváz lenne ez korántsem igaz, messze alábecsülitek a túlsúlyt, valószínű azért, mert az lett az átlag, ha valakin van 10-15 kg felesleg. Én látom magamon, hogy mi az amikor 5-10 kilót kell leadnom, és látom ezeket a képeket ;) 5 kiló az már a diétám legvége általában, és nagyon nem így nézek ki mint a képeken szereplők :)

Azt is elmondom sokszor, annyit fogyjon amennyit akar, és ahogy tetszik magának. Ezek alapján elhiszem, hogy a kedvenced vagyok. :)

2011. máj. 21. 16:01
 47/53 anonim ***** válasza:

ma 12:19

Nem vagy tisztában a fogalmakkal... ennyi a probléma:-D

2011. máj. 21. 20:06
 48/53 anonim ***** válasza:
91%

ez a szegény lány neked fóka?? jézus úristen, hová süllyed ez a világ...

hát kedves kérdező. nem szeretnélek meggyőzni, mert mint látható, nem lehet.

de. a saját érdekedben remélem eljön az a pont, amikor felnősz, és a magazinok és fogyókúrás műsorok helyett elkezdesz a saját fejeddel gondolkozni. ha meg nem, hát csak előre szólok, hogy kib.szott boldogtalan életed lesz. ha ezt nem tudod elfogadni, hogy valakin van 10 kiló túlsúly(mert ezen a fókaként emlegetett lányon pont annyi van, ha egyáltalán...), akkor komolyabb problémákkal mihez fogsz kezdeni, édes pici szívem? például jellemhibákkal. vagy ha kiderül valamelyik szerettedről, hogy hibázott. hogy fogod neki megbocsátani? mihez fogsz kezdeni az életben ilyen hozzáállással? tudod pont az a szép, hogy különbözőek vagyunk, hogy nem egy kaptafára készül mindenki; magas, alacsony, vékony, kövér, fekete, fehér, stb, stb, ilyenek vagyunk. és mindenkinek más tetszik. miért olyan nehéz elfogadni, hogy attól, hogy neked nem, másnak pont az tetszik, ha valaki nem éhezteti magát halálra valami hidrogénezett, kimosott agyú p.csa útmutatásai alapján, hanem a kilóival együtt képes élvezni az életet? mindenkinek vannak hibái, igen, neked is, és attól, hogy neked nem a súlyprobléma az, attól még neked is van, mert SENKI nem tökéletes. meg kell tanulni elfogadni mások hibáit, mert ezek a hibák tesznek minket azzá, akik vagyunk. hát kívánom neked, hogy a te hibá(i)d miatt elfogadás helyett ugyanúgy gúnyoljanak ki téged és forduljanak el tőled undorral, ahogy te teszed ezekkel az emberekkel.

igazából k.rvára lenézlek téged ezért a jellembeli fogyatékosságodért és veleszületett butaságodért; pont annyira, amennyire te nézed le azt, akin túlsúly van. a különbség köztünk csak az, hogy nekem okom is van rá, hogy lenézzelek téged, mert te egy ocsmány, lelketlen, felszínes és igen, BETEG ember vagy, aki elől sikítva fog menekülni mindenki, aki rájön, milyen érzéketlen szívet is takar a (feltehetően) tökéletes teste.

már így is túl sok betűt pazaroltam rád. szép életet.

2011. máj. 22. 19:56
 49/53 anonim ***** válasza:
0%

Ucsó szerintem meg te vagy eltévedve,ha nálad a diéta egyenlő az agyonéheztetéssel.

Egy normális diétában étrendben csak az ételek összetétele változik,legtöbbször nincs is szükség a kalória bevitel drasztikus csökkentésére.

A fóka lány képe meg inkább szomorú,mert látszik,hogy egy fiatal csaj és mégis nagyanyó testben él,valószínűleg a táplálkozásbeli ismereteinek hiányában,vagy lustaságból.

2011. máj. 22. 20:14
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egyáltalán nincs nagyanyó teste. Azért mert túlsúlyos, ahhoz képest feszesnek látom, rajtam is van 10 kg, mégsem tűnök ilyen feszesnek mint ez a lány. Amugy meg, te láttál már nagyanyót levetkőzve? Majd akkor szólj így le másokat. Az előtted szólóval pedig maximálisan egyetértek.
2011. máj. 22. 20:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!