Tudom nehéz ezt így pontosan belőni, de megtudná valaki mondani, hogy mennyi kalóriát fogyasztottam el aznap?
Figyelt kérdés
reggeli: 2tojás rántotta 1 zsemle
tízórai: 2 zsemle 1órás különbséggel
ebéd: húsleves , rántott hús rizzsel
délután: székelykáposzta
vacsora: 1 zsemle felvágottal
úgyérzem elég sokat eszem , és mindig éhes vagyok 16F ez most így sok?
2011. máj. 19. 22:17
2/4 anonim válasza:
nem sok, de hát attól függ, hogy mennyi káposzta, meg mennyi hús? szóval ezt így nem lehet kiszámolni, két tojás se mindegy hogy zsírral volt vagy olajjal, meg mennyire volt "zaftos", de 16 évesen csak egyél nyugodtan, bár több zöldség kéne és kevesebb zsíros.szerintem 2000 kcalt megegttél, de az kell is.
3/4 anonim válasza:
olyan 1800 köré tippelném. a zsemlét meg a helyedben cserélném valami tartalmasabbra.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi:) bár úgy gondolom fogynom kéne 80kiló 180centi vagyok és mindig csak eszek és mindig éhes vagyok:D szal idegesít.
2011. máj. 20. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!