Szeretnék lefogyni 6-7 kg-ot, mit kell tennem? (Lentebb magyarázok)
16 éves vagyok, és lány. Hétfőtől (március 16.) egyedül fogok élni az apukámmal, tehát én fogok bevásárolni, ami itthonra kell.
Mostanában azt eszem ami itthon van, (párizsis kenyér, csokis gabonapehely stb..) ebédre, ami van (pörkölt..főzelékfélék.. meg ilyen átlagos kaják)
2-fél3 körül érek haza a suliból, és a suliba alig eszek, de amikor hazaérek, akkor mindig nagyon sokat eszek, aztán leülök tanulni/gépezni.. meg ilyenek. És eléggé elhíztam.
Tudtok valami tippet adni, hogy hétfőtől milyen kajákat érdemes vennem? vagy valami diéta? És van itthon szobabicikli is, naponta hány órát kell tekerni, hogy beinduljon a zsírégetés? Futni is voltam már, de kicsit megfáztam, mert még hideg van.
Nagyon szeretnék leadni 6-7 kg-ot, mert mindig mondják, hogy, hogy elhíztam... :( Szeretnék olyan szép vékony lenni mint régen. kérlek segítseteek 166 cm vagyok, és 70 kg. (de kb 66-nak látszom, mert vastag és erős a csontom)
Estéként 100 felülést szoktam csinálni, de ház ez gondolom csak nem elég.:S
Az olyan válaszokat, hogy "ilyen kérdés már volt" vagy "minek fogynod" mellőzétek. De amugy az összes választ/tanácsot szivesen elolvasom, és megfogadom.
Szia!
Én az egész iskolás koromat túlsúlyosan töltöttem el. És ma már tudom, hogy mennyivel jobban éreztem volna magam vékonyabban, így teljesen megértelek. Viszont az biztos, hogy ne akarj gyorsan sokat leadni, mert az hosszú távon nem tartható. Több jön vissza, mint amit leadtál. Én 28 éves vagyok, 5 év alatt kb. 20 kg-ot fogytam. Tudom, hogy ez hosszúnak tűnik, de hidd el, hogy eredményt csak így lehet elérni. 2-3 havonta mindig lement 2-3kg is, és ezt nagyon egyszerű megtartani. Fontos, hogy mindent magkapjon a szervezeted. Bár az ebéd jobb lenne dél körül, de ezt az iskola miatt nem lehet megoldani. A kenyérfélék, pékáruk legyenek teljes kiörlésűek, és lehetőleg csak délelőtt fogyassz ilyeneket. Egyél gyömlcsöt tízóraira(alma, narancs, kiwi). Az ebédet szerintem edd meg, mert a szervezetnek szüksége van a főtt ételre. Aztán délután már csak mértékkel. Zöldség(paradicsom, paprika, uborka, karfiol-brokkoli-párolva) esetleg valami zsírszegény felvágottal, hallal. Kefir, joghurt, sajt, tojás, tej. Én nagyon szeretem a Korpovit és Kolevit kekszet, kenyér helyett ezt eszem este.
Ne koplalj, lehet változatosan táplálkozni fogyókúra alatt is!
Szia!
Jön a zöldség, gyümölcs szezon, ezek egészségesek és segítenek a zsír lebontásában. Délelőtt mindenképp fogyasz szénhidrátot: műzli, fekete csoki, és süti is belefér mértékkel.
Napi 2-3 liter folyadék. Felejsd el az üditőket, cukros teát, (én az édesítő szerektől is tartozkodom) sokat segít a zöld tea(én csak étkezés után ihatom), jó a 100%-os gyümölcslé, meg persze az ásványvíz.
Ebédelj, fóleg a leves fontos. A sovány hús, a zöldség nem hízlal, még ha délután is eszel belőle.
Este saláta, tej.
Oliva olajat szerezz be, kicsit mindig tegyél a salátákra. Mindenféle zöldségból lehet készíteni, tonhallal, kevés sajttal, tojással, kefirrel. Este csak ilyesmit, kenyér nélkül, szénhidrát nélkül.
Nemcsak hogy fogyni fogsz, de még sokkal egészségesebb is leszel.
Ne idegeskedj, az elsó napok után azt fogod érezni, hogy fogytál, de 2-3 hét mire beindul a zsírégetés. Heti fél-1 kg a reális. Max 3 hónap!
Viszont később is vigyázni kell a délutáni étkezésekkel, nasikkal. Tedd el "holnap reggelre":)
Szeresd magad! Hidd el szép vagy! Ez is segít, hogy még szebb legyél!
Sok sikert!
Köszönöm! A mai menüm, Reggelire: natúr joghurt,egy kis trapista sajt, és víz. Ebédre:paradicsomos szardínia, sajt, 2 paradicsom(az a kisebb fajta) Vacsira pedig majd almát eszek.
Az jó, ha azt a Topjoy Light Multivitaminosat iszom? Az van ráírva, hogy csökkentett szénidráttartalommal, és csökkentett energiatartalommal, és cukrot is csak annyit tartalmaz, ami eleve benne van a gyümikben.
Milyen a zöld tea? jó az íze cukor és édesítőszer nélkül?
A cola light-ot sem érdemes innom? Nem sűrűn szoktam, csak ha valami olyan helyen vagyok ahol van, inkább majd hagyjam ki?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szia!
Én küldtem neked az első üzenetet. Még annyit, hogy írtad a light colat. Sokan mondják, hogy nem egészéges. Én világ életemben kólás voltam, és napi szinten fogyasztom is. Persze csak cukormentes változatban. Ha te csak néha iszod, akkor meg semmi probléma. Inkább a szénsav és a koffein miatt egészségtelen, nem fogyókúra szempontjából hátrányos. Én nem igaziból vagyok teás, ahhoz nem nagyon tudok hozzá szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!