Mennyi idő alatt érhetek el látványos eredményt? (kép+bővebben lent)
2 hete határoztam el magam, hogy megszabadulok fölös kilóimtól. Eddig is voltak szárnypróbálgatásaim, de kitartásom sem volt a megfelelő, valamint a módszerek sem (zöldtea kapszula, almaecet, 6után nem evés, stb.) Sok (remélem hasznos) információhoz jutottam a neten(többek között innen is), amiket elkezdtem betartani: 5x kisebb étkezések, megfelelő arányú tápanyagbevitellel,édességek és cukros löttyök nélkül, valamint minden reggel még étkezés előtt 40 percet tekerek szobabicajjal(6-os fokozaton a 8ból) elég intenzíven, szóval ömlik rólam a víz. Túlsúlyosnak éppen nem mondanám magam, 166cm vagyok és 63-64kg. Gondok leginkább has-comb tájékon vannak. Arra lennék kíváncsi, hogy ha ezeket tartom, mikorra érhetem el a kívánt eredményt(ami mondjuk egy csinos, ilyen "szemrevaló" alkat lenne), és kb. mennyi lenne az kg-ban? Esetleg ha még valamit javasolni tudtok, szívesen veszem. (19/L)
Összetenném a 2 kezem, ha így néznék ki.
De már észrevettem, soha senkinek nem jó az, ami van, mindenki kisebbet/nagyobbat/más formájút stb. akar mindig mindenből...
De én egy ilyen testtel, mint a tiéd, kiegyeznék.
Szép vagy, rendben vagy így is, nagyon, hidd el!
Elég, ha odafigyelsz kicsit jobban a kajcira ás kezdj el Rubint Rékára tornázni, a hasad nem fog lemenni direkt torna nélkül nélkül, tapasztalatból beszélek. Eddig 22 kg-t adtam le!
Sok sikert!
Azért véresen komolyan ne vedd ezt az egészet, nem fogynod, sokkal inkább feszesítened kell, látszik, hogy nem edzel, se ez nem komoly túlsúly, semmi képp sem!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!