Futással, szobabringával le lehet vinni a felesleget? 15/L
"NEM FOGSZ LEFOGYNI. Bocs hogy ezt írom,de nagyon kevés lányt ismerek akinek van kitartása. Ha jobban belegondolok alig párat. De te 15 éves vagy,lány. Elore célokat tuzol ki,hogy napi 20 km bicikli futás stb. Csalódás fog érni..."
Hogy te mekkora egy önelégült egoista pics@ vagy, már ne haragudjál...
Előbb ez a hsz, utána meg virítasz, hogy te mit csinálsz, és te vagy a király, csak neked sikerülhet, rajtad kívűl senki másnak nincs kitartása...
Írta egy hozzászóló a kérdezőnek, hogy nézze meg a %-ot, mondjuk ő nem úgy értette, de én is mondom, hát a tiedet is meg lehet nézni...
Én ezek után a kérdező helyébe biztos nem írnék neked, hanem keresnék normális értelmes embert, aki segít:-D
Vegaként nem sok esélyed van kialakítani egy formás,feszes testet,akármilyen edzést is végzel.
Legfeljebb akkor ha napi 20-30db tojás fehérjét,1 kiló túrót és protein turmixot innál.
Szóval vegaként szinte csak ch-t eszel a diéta meg a ch csökkentéséről és a fehérjebevitel emeléséről szól.
Na mindegy,azért valami jó multivitamint szerezz be,mert megbetegszel a vegaságtól.
2 hónapja napi 20 km-t nyomsz szobabringával, akkor illett volna formásodnod és egy pár kg-ot leadnod
milyenek a paramétereid? kép?
nem no vagyok,de lehethogy neked pics*d van ;)
lehethogy sikerulni fog,de a legtobb lánynak nincs kitartása,csak a discokhoz. hiába játszod a nagyészt.
Pff...
A normálisan megtervezett élet olyan neked,mint a katonaság?
Na erről a női hozzáállásról írt itt az egyik hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!