Kérdések a fogyókúrámmal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
169 cm, 61 kg-ról indultam.
Kb. 2 hete napi max. 1200 kalóriát eszem. Eddig úgy két kilót fogytam. Mozogni nem mozgok. A hasam a gyomromnál már szépen lement(gondolom, összeszűkült a gyomrom), de köldök alatt még van párna, valamint a popsimon és a combomon nem látok változást.
Szerintetek mit csináljak, hogy látványosabb legyen a fogyás? Vagy ez eddig teljesen jó ütem és majd onnan is le fog menni?
Amúgy még olyan 4 kilót kéne leadnom, bár nehéz megmondani, mert a cél az, hogy lemenjem a hasam, a combom és a fenekem, fene tudja, hogy az hány kilót jelentene.
Válaszaitokat köszönöm! :)
2011. máj. 13. 10:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem a nem mozgas helyett jo lenne mozogni ha latvanyosabb fogyas a cel.
2/3 anonim válasza:
egyetertek az elottem szoloval.
Ha szep feszes bort (amik izmoktol es a megfeleleo kajatol jonnek) szeretnel, akkor kell a mozgas...
3/3 arton válasza:
Ha nem ettél semmi fehérjét, és nem mozogtál semmit akkor valószínű, hogy izomzatot is rengeteget veszítettél, amitől beindulhat a jo-jo effect és fél év múlva akár 65 kg is lehetsz. Erre figyelj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!