Komolyan gondoljátok, hogy ha diétázom, életerősebb leszek?
A régi étkezésem:
Reggeli: nagy sajtoskifli + sonka, sajt + 1 joghurt
Ebéd: amit a menzán adnak
Vacsora: ua. mint a reggeli, vagy egy tál abból, ami itthon van.
Ezen kívül simán megettem heti 1-2 alkalommal 1 csomag chipset, naponta 0,5-1 tábla csokit, ha volt itthon süti azt is, délután 2-3 szelet pirítós v lekváros kenyér, 2-3-4 joghurt, stb. És cukros tea.
Emellett most már, hogy jobb idő van, 1-2 órát bicikliztem is naponta, szeretem. :) Bár nem fogytam.
Most, hogy diétázom:
Reggeli: vegyes zöldség + cs.sonka + 1 szelet tk. kenyér
Tízórai (néha): 1 alma
Ebéd: 80g csirkehús zöldségekkel
Vacsora: cs.sonka + 1 alma
2 liter víz.
Most is biciklizem 1-2 órát, és általában majd meghalok, annyira nincs erőm hozzá.
Néha, mikor épp elborul az agyam és megeszem 1 tábla csokit, 1 zacskó chipset, meg amit látok, akkor meg észre sem veszem az emelkedőket.
Szóval szerintem az energiabombáktól több energiám lesz, mint az egészséges étkezéstől. Tessék megcáfolni. :D Vagy egyetérteni.
172/65
65x2= 130g. Ennyi ch-ra van szükséged. 1 szelet kenyérben nyilván nincs ennyi.
De amiket írsz, azok alapján te is azok közé tartozol, akik kiírják a kérdést ugyan, de tök mind1, mit válaszolnak neki, úgyis ő már eldöntötte, és kész...
Van edzésterv a bb-n igen. Hát figyelj,a szokásokon lehet változtatni,ha jobb alakot szeretnél,csak akarni kell.
A 4 liter vizből 2-őt alapból edzés alatt megiszok,a másik 2 meg napközben
nem az, hogy direkt eldöntöttem, hogy mi a válasz, csak... kiakadtam az egészen, azon, amiket tapasztalok, és nem értem, és utálom.
100g csoki + 1 tk kenyér = 130g ch.
najó, most csak gonoszkodtam. :) értem, amit mondasz.
Igen, akaraterő az van. Néha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!