Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Komolyan gondoljátok, hogy ha...

Komolyan gondoljátok, hogy ha diétázom, életerősebb leszek?

Figyelt kérdés

A régi étkezésem:

Reggeli: nagy sajtoskifli + sonka, sajt + 1 joghurt

Ebéd: amit a menzán adnak

Vacsora: ua. mint a reggeli, vagy egy tál abból, ami itthon van.

Ezen kívül simán megettem heti 1-2 alkalommal 1 csomag chipset, naponta 0,5-1 tábla csokit, ha volt itthon süti azt is, délután 2-3 szelet pirítós v lekváros kenyér, 2-3-4 joghurt, stb. És cukros tea.

Emellett most már, hogy jobb idő van, 1-2 órát bicikliztem is naponta, szeretem. :) Bár nem fogytam.

Most, hogy diétázom:

Reggeli: vegyes zöldség + cs.sonka + 1 szelet tk. kenyér

Tízórai (néha): 1 alma

Ebéd: 80g csirkehús zöldségekkel

Vacsora: cs.sonka + 1 alma

2 liter víz.

Most is biciklizem 1-2 órát, és általában majd meghalok, annyira nincs erőm hozzá.

Néha, mikor épp elborul az agyam és megeszem 1 tábla csokit, 1 zacskó chipset, meg amit látok, akkor meg észre sem veszem az emelkedőket.

Szóval szerintem az energiabombáktól több energiám lesz, mint az egészséges étkezéstől. Tessék megcáfolni. :D Vagy egyetérteni.

172/65

2011. máj. 12. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

65x2= 130g. Ennyi ch-ra van szükséged. 1 szelet kenyérben nyilván nincs ennyi.

De amiket írsz, azok alapján te is azok közé tartozol, akik kiírják a kérdést ugyan, de tök mind1, mit válaszolnak neki, úgyis ő már eldöntötte, és kész...

2011. máj. 12. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Van edzésterv a bb-n igen. Hát figyelj,a szokásokon lehet változtatni,ha jobb alakot szeretnél,csak akarni kell.

A 4 liter vizből 2-őt alapból edzés alatt megiszok,a másik 2 meg napközben

2011. máj. 12. 23:28
 13/14 A kérdező kommentje:

nem az, hogy direkt eldöntöttem, hogy mi a válasz, csak... kiakadtam az egészen, azon, amiket tapasztalok, és nem értem, és utálom.

100g csoki + 1 tk kenyér = 130g ch.

najó, most csak gonoszkodtam. :) értem, amit mondasz.

Igen, akaraterő az van. Néha. :)

2011. máj. 12. 23:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Én csak annyit írnék, hogy mikor megismerkedtem a barátommal 170 cm voltam 78 kg voltam. Egy konditeremben őt választottam személyi edzőnek. Nem titok, azért őt, mert fogyni akartam, és iszonyatosan jó pasi volt. A közös munka eredménye, hogy 68 kg lettem, és már az edzések között nagyon nagy szerelembe estünk. Azt mondta, elmehetünk 65 kg-ig, de tovább nem, mert én így vagyok jó. Azóta is boldogan élünk és sportolunk. Kijelenthetem, hogy egy duci nőnek is van esélye egy sportos, iszonyat jó pasinál. Abszolút nem ez a meghatározó!!!
2011. máj. 13. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!