Mióta fogyózom kevesebb a székletem. Ez normális?
Egyél meg zsinórban egymás után 6 Milli krémtúrót, olyan gyalogfosásod lesz rögtön hogy ihajtyuhaj...
Mellesleg minél többet eszel, annál nagyobb csokisvirslit pakolsz magad alá a klozetra. Ne "bogyózz", nem vagy te nyúl, egyél rendesen, pl. gyümölcsből falhatsz naponta egy vagonnyit, akkor se hízol meg tőle, viszont jókora fonottkalácsokat fogsz kitolni a vécén majd :D
Ha ez se elég, akkor korpás lisztes kekszet egyél, jó sokat. Ne félj, fogsz tudni csavaros fagyit tolni tőle :DDD
Hát grat a milllihez... :D nekem elég lenne belőle sztem fél pohár :(((
Amúgy én se sokat megyek, száraz kaja miatt, de nekem is van amig megidnitja, pl egy egész délutánon át fórró llimonádét iszeok, vagy vizet, ha csak az van ( de attól úgy simán egy idő után fája gyomrom.).
Meg csípős dolgok is segítenek. Van csípős májspástétom pl Haénál ( vagyis ördögi)
Zsíros dolgok is. Va hogy kitörölgettem vminek a szaftját. Meg újjabban a fejes salátához készült lé is ( amit ugye salival eszek....:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!