Gyalog suliba menni? Szerintetek?
Figyelt kérdés
2.8 km-re van tőlünk a sulim. Volt már hogy nyáron hazasétáltam, de hazafelé busszal szeretnék jönni mert akkor a barátaimmal lehetek. De szerintetek ha reggel gyalog mennék minden nap, vagy esetleg minden 2. nap, azzal fogyhatnék? És mennyire lenne megeröltető? Van aki ennyit sétál reggel?2011. máj. 8. 22:15
1/7 anonim válasza:
Hát ha 2,8 km megterhelő számodra az már rossz, én azt javaslom, kezdd el, és ne hagyd abba, ne buszozz. rengeteget jelent hosszútávon, és az egészségedre is jó hatással van.
2/7 A kérdező kommentje:
hát így egy-egy alkalommal nem megterhelő, csak nemtudom hosszútávon az lenne-e
2011. máj. 8. 22:23
3/7 anonim válasza:
szerintem ennyit fél óra alatt le lehet gyalogolni gyors tempóban, ami kifejezetten jó :) ha a kajálást visszafogod, akkor tuti lesz eredménye. én gimis koromban 2,5 km-et gyalogoltam oda-vissza a suliba, és ha nagyon késésben voltam, volt, hogy 20 perc alatt beértem :D
4/7 anonim válasza:
Azért kell folyamatosan csinálni, az elején lehet hogy megterhelő, de ha folyamatosan csinálod, meg lesz az eredménye. Én gyerekkorom óta járók gyalog suliba, és hatalmas előnyöm származott belőle bizonyos dolgokban.
5/7 anonim válasza:
ennyi séta nem sok, de ez a kajálástól is függ, és mogásnak szerintem ez csak ilyen alap mozgás, kéne még futni, tornázni
6/7 anonim válasza:
jó, ha sétálsz, de ez édeskevés a fogyáshoz. biciklizz vagy fuss még mellette.
7/7 anonim válasza:
A fogyás beindításához tökéletes, én csak sétával fogytam. napi 1-2 óra nagyon gyors tempóban.
Kezdésnek jó lesz ez a táv, aztán délután is próbálj minél többet suli után szabadban lenni. (járkálj a városban, akár barátnőkkel is)
Kaját visszafogod és mindennap sétálsz, az lassú, de biztos fogyást eredményez, és jót tesz a közérzetnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!