Próbáltátok már a Dukan-diétát?
jajj,kicsikém,ne hidj el mindent amit a magazinokban olvasol
a naív emberek az első áldozatai az ilyen csodadiétáknak és ha te közéjük akarsz tartozni akkor felőlem nyugodtan csinálhatod,gondolhatod, hogy amit írtam nem rosszból írtam
majd kifogod te is próbálni és megfogod látni,hogy valami nem lesz rendben veled mikor már a második napi csirkemelles vacsoránál leszel,de ahogy gondolod
mindenki úgy teszi magát tönkre, ahogyan akarja
valóban. nekem a szénhidrátcsökkentett, túlzott fehérjés, zsírt alig fogyasztó diétám eredménye:
minden fogam megmozgósodott (nem tudom szebben mondani, elhalt a gyökük, ha hozzáérek mozog.. ki fognak hullani korán) -- hozzáteszem előtte az iskolában nekem volt a legegészségesebb fogsorom
hajam hullik, menstruációm egy éve nincs, szédelegtem, rossz közérzet, gyengeség, fáradtság, tanulni se tudtam
de hajrá, valóban! az evolúció majd szelektálja a gyengéket (hülyéket..) én inkább nem folytatok ilyen hülyeséget. kár hogy késő :(
Ezek a csodadiéták a legnagyobb átverések közé tartozik. Szerinted, miért találnak ki mindig újabb és újabbakat?
Ez valakinek rengeteg pénzt hoz, hogy eladja a szarabbnál szarabb diétáit a magazinoknak, hogy minden héten megjelenhessen egy újabb és hatásosabb.
Ha lenne olyan diéta, ami bármiféle kellemetlenség és megvonás nélküli fogyást eredményezne, akkor mindenkinek jó alakja lenne.
Edzés nélkül semmilyen diétával nem fogsz rendes eredményeket felmutatni. Hiába koplalsz 2 hónapig, ha már azt várod, hogy utána megint megehessél napi 2 tábla csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!