Hogy tudok magamnak étrendet összeállítani? Lehetséges interneten?
Én inkább a 90 napos diétát javasolnám neked. Én is 15 kg-tól szabadultam meg ennek a diétának a segítségével. És legalább éhezned sem kell. Persze, ha van időd és kedved egy kis mozgás még gyorsabbá teheti a folyamatot.
Sok sikert és kitartást neked! :)
szia! 15 évesen tényleg ne nagyon csinálj semmi drasztikusat.. Fél év alatt simán le tudsz adni annyit, ha nem is követsz semmi komolyabb fogyókúrát.
Próbáld meg elhagyni az üdítőket, cukor helyett mézet v. édesítőszert használj.. Tésztákat, fehér kenyeret hanyagold.. vagy legalábbis, ha kívánod, ritkán egyél és mértékkel. Sok gyümölcs, még több zöldség.. Sovány húsok, pl csirkemell..
Reggelire kéne enned vmi teljes kiőrlésű szénhidrátot, némi fehérjét és vmi gyümölcsöt. Azt mondják ezzel elkerülhető, h a nap folyamán rád törjön a szénhidrát "utáni vágy" :D Szóval viszonylag kiegyensúlyozott lesz az étvágyad napközben.. (nálam legalábbis működik)
Ebédre egyél húst zöldség körettel, vagy valami főzelék-félét.
Estére pedig zöldség, gyümölcs vagy joghurt.. Végül is mindegy, csak könnyű legyen és a szénhidrátot lehetőleg hanyagold..
Ha édességre vágysz 1 kis kocka étcsoki vagy vmi lightosabb belefér.. Fél évig mindent megvonni magadtól hülyeség. Egyébként én ha édességre vágyom norbis túrórudit v pudingot szoktam enni, sztem iszonyat finomak, ahhoz képest, h édesítőszerrel csinálják.
És persze sok-sok folyadék..
Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!