Anorexiás vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Tudom, h az ilyen betegeknek nincs betegségtudata, de félek, hogy valami nagyon nincs velem rendben: Novemberben lelki bajok miatt koplalni kezdtem, akkor egy hét alatt 5 kg-t fogytam, majd kis időre rendeződtek a dolgok, de szerencsére nem híztam vissza. Most sokkal rosszabb helyzetben vagyok, mint akkor és ismét alig eszem. A héten 3 kilót fogytam. Ezzel még nem is lenne baj (még így is 168/67), bár tudom, hogy nagyon nem egészséges.
Inkább az ijesztő egy kissé, hogy élvezem azt, hogy éhezek. Jó érzés, hogy korog a gyomrom és mar az éhség.
Hát attól, hogy élvezed, hogy korog a gyomrod szerintem nem feltétlenül leszel anorexiás!! Mikor fogyózni kezdtem én is élveztem, hogy korog a gyomrom, hogy érzem, hogy nincs teli, és mikor ebédidőre nem éreztem, hogy éhes lennék, pedig alig ettem aznap, teljesen pánikba estem, hogy miért nem és inkább nem ettem...Persze az is előfordulhat, hogy ez nálad az anorexiáig fajul. Engem inkább az aggaszt, hogy ilyen rövid idő alatt ennyit fogytál!! Kicsit már tényleg beteges, és marha egészségtelen. Ha úgy érzed, hogy baj van akkor most kérj valakitől inkább segítséget, mint hogy később nagy bajok legyenek...
Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!