Szerintetek hány kiló a normális 11 éves korban?
Figyelt kérdés
Hello! Az lenne a kérdésem hogy szerintetek 1 kb 152cm-es 11 éves kislánynak mennyi az átlagos vagy még "normális" súlya (tehát az olyan súly hogy átlagosan, szépen néz ki)?2011. máj. 4. 17:34
4/15 anonim válasza:
11 évesen ne legyen már 60 kg az a gyerek, miket irtok ti nitt össze? k.b 47 kg ha vékony a csontozata
5/15 anonim 

válasza:

152 cm-es, 11 éves lány szerintem ne legyen több 43-45-nél. Még nagyon fiatal. Pár év múlva majd nyúlik, meg nőiesedik. Na majd akkor több lesz és az már nem is gond. ^^
6/15 anonim 

válasza:

Előző vagyok. Ez még lemaradt: [link]
7/15 anonim 

válasza:

Jézusom, én tényleg besz@rok rajtatok, hogy miket írtok... 60 kiló? Normális vagy? Még az 50 is sok.
Kishúgom 10 évesen volt 150 cm körül és nagyon max. 37-38 kg. Nagyon jó alakja volt akkor is, most meg 13,5 évesen úgy néz ki, ahogyan a legtöbb nő ki akar nézni, pedig arányaiban(!) nem sokat változott, csak nőiesedett. És ő sportol is, tehát sok izom van rajta.
Ez a "majd megnyúlik" duma meg hülyeség, mindenki ezt mondja, aztán érdekes, hogy minden 3. kisgyerek dagadt marad kamaszkorára is, meg utána is. igenis oda kell figyelni már ebben a korban az elhízásra.
8/15 anonim 

válasza:

45-50 között normális ehhez a magassághoz (+/- 10%).
9/15 anonim 

válasza:

Kb.40-45kg,bár ez attól is függ milyen a csontozatod stb.,én 165cm és 48kg vagyok,még ígyse sovány(nem is szeretnék az lenni)!ja és a 60kiló tényleg túlzás egy "kicsit"
10/15 anonim válasza:
Szerintetek 12 évesen 163 cm-höz 50 kg az sok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!