Mennyit kellene még fogynom? (kép)
Sziasztok!
23 éves nő vagyok, az utóbbi két évben nagyon sokat híztam, amikor észre vettem magam már 85kg voltam.
15 kg-mot sikerült leadnom több mint fél év alatt, így most 70kg vagyok, a 168 centimhez. Számomra ez nagyon soknak tűnik még mindig, viszont az ismerőseim azt mondják,hogy már ne fogyjak többet. Végülis magamnak szeretnék tetszeni, de azért érdekelne mások véleménye is,hogy mennyi lenne az ideális súly számomra?! Mi az amin mindenképp formálnom kell még? Őszinte válaszokat várok, még akkor is ha az nem pozitív. :)
Köszönöm előre is
Egy szóval eltudom neked árulni,hogy mi az amivel fogytam. Mértékletesség. De ha még egy szót írhatok mellé, az az odafigyelés :)
Nem szedtem semmit, nem számoltam a kalóriákat, csak mindig annyit ettem, amennyire tényleg szükségem volt.
Sportoltam mellette, de azt sem mindig, volt hogy futottam, rossz időbe kondigépen súlyzóztam, vagy videókra tornáztam...de az evés az amire nagyon odafigyeltem. Persze voltak időszakok, amikor elengedtem magam egy kicsit, de nem híztam vissza soha egy kilót sem.
Én 170 cm vagyok 72 kg, szóval az arányaink teljesen megegyeznek, sőt még az alakunk is, nekem is van fenekem, mellem, a képen mintha magamat látnám. Ja én is 23 vagyok!:) Nem értik az emberek miért akarok fogyni, mikor szép nőies alakom van, és a férfiak igencsak szeretnek. Ruhában tényleg nagyon bomba alakom van, de ruha nélkül azért látom, hogy faragni kellene rajtam. Én még kb 7 kg-ot szeretnék fogyni, szerintem te is 5-7 kg fogyással tökéletes leszel. A mozgásra nagyon figyelj, hogy a szép formáidat még tökéletesebbé varázsold.
Gratulálok neked, én 80 kg-ról fogytam le.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:20
Köszönöm,az szép teljesítmény,gratulálok hozzá.:) És hamar sikerült leadni?
Sok sikert a további fogyásodhoz!
Sztem pont jó!
Max egy kicsit hasizmoznék és ennyi(igen,nekem is kéne,igy inkább nem is szólok:))
A válasz megírásának időpontja: ma 14:26
Én is így vagyok vele, arra veszem magam rá a legnehezebben, de valamit valamiért.:)
A válasz megírásának időpontja: ma 14:43
Szerintem is sok! Ezért kérdeztem azt, hogy mennyi lenne az ideális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!