Keveset ettem ma? Mit csináljak, hogy ne lassuljon le az anyagcserém és ne hízzak majd később?
Lelkileg padlón vagyok, enni alig tudom.
Ma reggelre ettem rántottát 3 tojásból és sajtból
Ebédre ettem negyed tenyérnyi csokitortát (nem szoktam édességet enni, szülinap volt..) + 2 maréknyi eper
És vacsira ettem egy fél tenyérnyi csirkemellet + epret
Ez nagyon kevés?:(
16/L
Konkrétan 30 kg-t fogytam de semmi gáz..
És képzeld, szerint kb mindent tudok, gyors, lassú felszívódású fehérje; ch, azt, hogy mennyi fehérjét kell ennem egy nap..
De nagyon várom a válaszodat, hogy mivel bővítsem ki a fehérjebevitelemet.
Na hát akkor elvileg mindent tudsz, fogytál is 30 kilót, akkor meg miért teszel fel olyan kérdést, amiből az jön le, hogy tök tudatlan vagy? Fél év alatt lefogytál egy csomót, akkor most min drámázol, hogy egy nap ilyen lett? Tudhatnád azt is, hogy ennyitől nyilván nem lassul le az anyagcseréd.
A 110g naponta abszolút a minimum. Zsírcsökkentő diéta alatt a fehérjebevitel a legfontosabb, hogy az izmok kapjanak elegendő "tápanyagot". 1,5 - 2g/testsúlykilogramm legalább kell!!!
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy mivel bővítsem ki a fehérjebevitelt.
Csak kötekedni tudsz, de tanácsokat adni nem.. Hát ez vagy te...
Ne haragudj, én nem kötekszem, te írtad, hogy igen nagyon tisztában vagy mindennel!!! Akkor nem értem, hogy miért olyan kemény feladat kitalálni, hogy mivel bővítsd a fehérjebevitelt. FEHÉRJÉVEL! CS.M.Sonka, sovány túró, stb. Tudod nem? Azt írtad mindent tudsz! Napi 6 étkezésnél neked kell enni étkezésenként 25-30g fehérjét, hogy miből, az tökmindegy.
Ne legyél sértettlelkű cucu, van itt abból elég!
Fuuu de gyenge felfogásod van...
Akkor mondj példát egy napra légyszíves.
Inkább vagyok cucu, mint egy ilyen kötekedő kis senkiházi okoskodó buta.
Hihetetlen, hogy itt nincs egy olyan kérdés, ahol nincs egy db ilyen undorító stílusú kötekedő barom...
Én vagyok sötét... zseniális.
Nem mondok én neked semmit, oldd meg ügyes vagy, mert értesz hozzá, tudsz mindent nem?
De tényleg nem vágom. Tudod mennyi szénhidrát kell neked, tudod mennyi fehérje kell naponta. Elosztod 6 részre, és szépen összeválogatod a kajákat. Komolyan én írjam le, hogy reggelire hány gramm cs.msonka, hány gramm tk kenyér, ebédre hány gramm roston cs.mell, hány gramm párolt zöldség?
Gondoltam ez azért megy egyedül is.
A toplista szerint első vagyok a fogyókúrás témakörben a pontozás szerint, tehát lehet, hogy csak neked nem tetszik amit írok.
Na hajrá, rakj össze egy rendes étrendet magadnak, aztán meg ne állj 60 kg-ig!
Még mindig nem válaszoltál, még mindig csak kötekedsz. nem tudom, feltűnt-e :)
Ha már belekötsz, akkor mondj egy jó megoldást.
Hány csomag csirkemell sonkát rakjak a tk kenyérbe? Hány kg túrót egyek meg vacsira?
Várom a válaszodat MÉG MINDIG. ;)
Akkor én is leírom még egyszer. Szájbarágósan, mert ezek szerint nem megy.
Kell neked napi 160g fehérje. Elosztod 6-tal. Az étkezésenként 25g fehérje ugye? Szépen megnézed, hogy mennyi fehérje van mondjuk a cs.m sonkában. De ne fáradj, leírom neked: 20g/100g. Vagyis étkezésenként kell 125g cs.m sonka.
Gondolom van konyhai digitális mérleg, 2000 Ft. a tescoban. Azzal lehet mérni a szeleteket. De segítek, mert első a jó szándék. Általában egy szelet cs.m sonka 10g!
Menni fog, vagy a túróval is játsszuk el ugyanezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!