Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A zsírszegény tej hasznos a...

A zsírszegény tej hasznos a fogyókúrában?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan szempontból hasznos, hogy kevesebb zsír van benne. :)

Fogyni nem fogsz tőle, de ha tejet veszel, az lehetőleg mindenképp alacsony zsírtartalmú legyen (ugyanígy a sajt is).

2011. ápr. 30. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Fogyasztani nem fogyaszt.

Kevesebb kalória van benne, mint a normál tejben (60 és 34 egy dl-ben), az íze, minősége viszont sokkal rosszabb.

Hogy maga a tej hasznos-e, arról megoszlanak a vélemények. Nekem azt "tanították", hogy nagyon egészséges, sok benne a kalcium. De olvastam cikkeket, amig egy csomó ronda betegség okozójaként (pl. rák) nevezik meg a tejet.

2011. ápr. 30. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Jobb, mintha zsíros tejet innál, de ennyi. Ne igyad semmiképp literszámra.
2011. ápr. 30. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Én ezt úgy gondoltam pl,h egy napig csak 1 liter tejet iszok, utána meg folytatom a fogyókúrás étrendem.
2011. ápr. 30. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Hülyeség. Értelme sincs, mert a tej nem éget zsírt, nem fogyaszt. Nem is tudom elképzelni, hol hallottál ilyet.

És a koplalás SOHA nem megoldás, kivéve ha fogyni akarsz X kilót, és a dupláját akarod visszahízni. Mert nem-evéssel csak ezt érheted el.

2011. ápr. 30. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:

ha a tej "negatívumait" akarod kikerülni, próbáld ki a szójatejet! kevesebb kalória, nincs benne koleszterin, és olyat is találsz, aminek a szénhidráttartalma alacsonyabb. önmagában nem annyira jó az íze, de kávéhoz, főzéshez kiváló!

amúgy, én is hallottam olyasmiről, hogy tejeskávé-diéta, meg tejnap. elég kevés kalória, ha egész nap mondjuk egy l tej a "menü", de nem tartom túl egészségesnek, a vitamin-és nyomelemhiány kockázata miatt.

2011. ápr. 30. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:49

Egy kicsit túlpörögted magad XD Ki beszélt itt koplalásról pl?

2011. máj. 1. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki egy napig semmit nem eszik, az koplal :)
2011. máj. 1. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!