Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megakadt a fogyásom. Hogyan...

Megakadt a fogyásom. Hogyan lendítsem be újra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 12 kg-ot már fogytam, fektettem bele energiát, nem csak diétáztam, hanem napi egy órát tornázom is (kb 40 perc zsírégető és 20 perc erősítő gyakorlat).

Így sem szörnyű már a helyzet, mert 178 cm-hez jelenleg 70 kg vagyok, de 3-5 kg-ot még szeretnék leadni és centiben is karcsúsodni, mert még nem vagyok a régi (terhesség előtt 65 kg voltam).

Tudtam, hogy az utolsó kilók lesznek a legnehezebbek, de most mégis rosszul érint az, hogy hetek óta nem mozdul lejjebb a súlyom. Nem eszek sokat továbbra sem, sőt, egyre kevesebbet, mert nem igazán vagyok éhes (régen is úgy kellett magamba gyömöszölnöm a kaját, kivéve terhesen, amikor egy lovat is felfaltam volna). A kaja mennyiséget jobban csökkenteni már nem tudom és nem is akarom, mert az sem lenne egészséges, az anyagcserém egyébként teljesen rendben van, nem lassult be, a mozgás növelésében sem látok megoldást, mert így is heti hat napban mozgok. Próbálkoztam már víznappal, az sem segített.

Mit tegyek?

2009. márc. 7. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyél 3 napig.

Ne csokit sütivel, hanem SOK zöldséget, gyümölcsöt hússal.

A 3 nap megint meggyorsítja egy kicsit az emésztésed, de még nem fogsz tőle hízni. (A súlyod lehet, hogy nő, de az csak a hasadban lévő étel mennyisége)

Utána folytasd onnan, ahol eddig.

Nekem bevált.

2009. márc. 7. 08:58
 2/3 Brain Storming válasza:
2009. márc. 7. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat terj at vega kajara egy par napig ...egy hetig ,es utana folytasd ahol elhagytad.
2009. márc. 7. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!