Úgy szégyellem magam, amiért zsírpárnákat növesztettem! Ti is így vagytok vele?
Lusta voltál, és tojtál rá. A szégyenkezés nem old meg semmit, állj neki, és fogyjál le!
Én nem szégyelltem magam kövéren, csak sz@r volt. Kifáradtam hamar, és úgy néztem ki, mint egy telesz@rt zokni.
Azért szégyen, mert mindenki tudja, hogy egy lusta, tohonya állat vagyok, nulla akaraterővel.
De remélem most már csak voltam, mert lassan két hónapja rendszeresen kocogok.
De még nincs nagy változás, úgy 3-4 centit fogytam csípőből, derékból.
Ez gondolom nem sok, ugye? :(
Még 10 centit kéne karcsúsodnom mindkét helyről, hogy elérjem a régi formám.
(persze a többi testrészem is vaskosabb, de azokat eredetileg sem tudtam, hogy hány centi pl. a combom)
Azért nem hinném.
Egyszer régebben szintén meghíztam, de akkor a napi 2,5-3 óra intenzív fizikai munkától, amit akkor végeztem, annak ellenére lefogytam fél év alatt, hogy ez idő alatt elég sokat ettem, még édességet is, mindent.
hát ha én meghízok, akkor iszonyat rosszul érzem magam...
nem akarok emberek közé menni, még többet eszem, utána megszállottan mozgok, akkor megint eszem,... teljesen megkergülök...
egy időben hánytattam is magam. és a legdurvább, hogy nálam a hízás 4 kiló felesleget jelent. 58 lenne az ideális testsúlyom, 62-nél már tohonya bálnának érzem magam.
a futás nagyon jó, de ha hiszed, ha nem, a legjobb sport fogyáshoz az úszás és a bicikli!
(úszás azért, mert a bőröd víz alatt nem tud lélegezni, így a szívednek több munkája van, bicikli meg azért, mert rengeteg izmod dolgozik egyszerre, ráadásul az állóképességedet is gyorsan növeli - a bringásoknak van a sportolók közül a legnagyobb tüdejük.)
sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!