Hülyeséget csináltam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kitartó odafigyeléssel lefogytam (majdnem vékonyra), kb. 1 hete értem el a megfelelő alakot. Ma pedig elkapott a depi, és bekajáltam édességből. Egyek még ma? Holnap szigorítsak? Vagy tapossak a sztepperen?2011. ápr. 25. 16:22
11/17 A kérdező kommentje:
étrend:
R: zabpehely+tej+mazsola (így nem hiányzik az édesség)
E,V: sovány hús+zöldség
T: gyümölcs
U:joghurt
2011. ápr. 25. 19:10
12/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2011. ápr. 25. 19:11
13/17 anonim válasza:
gratulálok, koplalással lefogytál, marha jól nézhetsz ki :S
sport + normális étrend, az nem trendi?
14/17 A kérdező kommentje:
nem koplaltam, mert mennyiségeket nem írtam. annyit ettem, míg jóllaktam. és elég nagy étvágyam van.
2011. ápr. 25. 19:18
15/17 anonim válasza:
amugy menyiröl fogytál le, én is 165 cm vagyok és én is 53kg-ra akarok legogyni, amugy meg milyen rendszerel fogytál le és menyi idö alatt, bocsi a sok kérdést de tényleg érdekel
16/17 A kérdező kommentje:
67 kg voltam szülés után. szép lassan fogytam, végül maradt 3-4 kg, ami nem akart lemenni. már leírtam, miket ettem, és nem csaltam, semmi édesség. ha megéheztem evésidőn kívül, akkor saláta. ez az utolsó pár kg kb. 1,5 hónap volt.
2011. ápr. 25. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!