Mennyi idő alatt a leggyorsabban leadni 15kg-ot?
Akinek sikerült,az legyen szíves írja már le a módszerét!:)
Nagyon köszönöm:)
Volt már hatmilliárd ilyen kérdés! Használd a keresőt!
A csodaszert meg úgy hívják, hogy hozzáértéssel összerakott zsírcsökkentő diéta, és megfelelő mennyiségű mozgás!!!
A fogyás leglényegesebb pontja hogy segítsd a gyomrod.
Nem a koplalás a leghatásosabb. Mivel a koplalás során a szervezetnek fontos anyagokból kevés jut, így az izmoktól kezdi el elvenni.
Nem vagyok egy fogyókúra mester, de ha egy tanácsot megfogadsz szétválasztod a nehezen emészthető dolgokat. Írj magadnak étrendet. Egyik nap csak ez, második nap csak az és csak így tovább. Húst krumplival például ne egyél. Így a gyomor csak egy anyagot választ ki nincs megterhelve, minimális a felesleg.
Viszont mágikus fogyás nincs. Sajnos A fogyás 3 alapelem közül az utolsó az étkezés. Mozogj rendszeresen, Tornázz és étkezz rendesen.
Én megmondom őszintén 117 kiló vagyok, 187 cm-el.
De én jól érzem magam a bőrömben és nem akarok fogyni.
Viszont ha komolyan gondolod, kitartó vagy és türelmes meglesz az eredménye :)
Remélem segítettem.
Négy hónap volt, és 13 kg, ha ez segít.
nagyon tartós fogyás, fél év eltelt azóta és egy dekát sem híztam.
Nincs semmi csodamódszer. Csak logikus gondolkodás.
Először is meg kell szüntetni a felesleges étkezéseket. Pl. nasi a tévé előtt (önuralom gyerekek!), cukros üdítők helyett víz vagy cukormentes tea, kávé cukortartalmának folyamatos csökkentése. (most már cukor nélkül is meg tudom inni, de a reggeli kávémba egy fél kanállal még kerül ha nincs időm reggel enni)
És ilyen ésszerű dolgok, pl. ha tálca süti van előtted, ne fald be mind, elég egy szemet enni, a többinek úgyis ugyanolyan íze van.
Ne fossz meg magadtól semmit, mert akkor falásroham jön rád. Lehet csokit enni, de elég egy kocka, a többi is ugyanolyan, nem kell egyből benyomni egy táblát.
Reggelizz úgy, mint a király, ebédelj úgy, mint a polgár, és vacsorázz úgy, mint a koldus!
Közhely, de valóban működik! Én így fogytam.
Semmi különleges sport, csak annyi, hogy buszozás helyett sétáltam, avagy napi 2 órát gyalogoltam.
Reggel mindig jóllakok eszek mindent, amit szemem szám megkíván, ebédre egészséges főtt ételt(leves, főzelék zöldség, hús), vacsorára pedig saláta, joghurt, gyümölcs néha semmi.
Köztes étkezésekben pedig gyümölcs nasi, vagy valami apróság. De erre igazán nincs szükség, ha királyi reggelit tartottál.
Kalóriát égetni akkor fogsz, ha van mit elégetni. Ehhez a folyamathoz is energia kell. Nem szabad koplalni.
Valaki azt mondja, nem jó reggel sokat enni, valaki azt hogy úgy kell csinálni. Hát az is kérdés, kinek mi a sok. :P De engem egész napra megnyugtat a tudat, hogy reggel ettem, éhen már nem halok. Szóval én ilyenkor kevesebbet eszem egész nap. Szerintem ez jobb módszer, mint egész nap szenvedni, utána este magadra rántani a hűtőt. Persze minden önuralom kérdése.
Én 82 kg-ról fogytam le 64-re, 2009 december 6.-án kezdtem és 2010 március 29.-én fejeztem be a diétát.
Azóta tartom a súlyom, persze életmódot váltottam.
Napi 1400 kcal-t ettem a zabálás helyett és csak és kizárólag egészséges ételeket. Kevés szénhidrát, rengeteg fehérje. Rizs, pufirizs, csirkemell, hal, tojásfehérje, fehérjepor, brokkoli, spenót, kevéske alma.
Mondjuk én elmebeteg módon sportoltam, akár napi 2-3 órát is intenzíven a hét 7 napján.
Viszont én sajnos rászoktam a cigire a diéta alatt, mert csak azzal tudtam magam fékezni. :( Szerencsére már leszoktam róla. Jelenleg napi 2200 kcal-t eszek és heti 5-ször sportolok 1 órát. Szemét kaját csak heti 1-2 alkalommal eszek, keveset.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!